Nagy családi ház, jó nagy kerttel, melléképületekkel egy vidéki kisvárosban, vagy Budapesti nagy lakás a belvárosban?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 11:27
11/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtetem írni. Szüleim 2000-ben leköltöztek vidékre (Bp-től 140 km). Öt évig éltem ott, majd visszaköltöztem, ide nősültem.
Mai napig vonz a vidéki élet.
Szüleim öregek, betegek, ha eltávoznak, döntenem kell, mi legyen a házzal, a nagy földdel. Bízom benne, még sok évem van kigondolni!
2015. nov. 2. 20:28
12/15 anonim válasza:
Kicsi vagy közepes lakás, ha nem is Budapest központjában, de nem messze tőle. Így válogatni lehet a munkahelyek között, hétköznap nem megy el sok idő a munkába járással, el lehet nézni ide-oda még hétköznap is munka után, hétvégén meg lehet menni túrázni, mert egyrészt minden könnyen megközelíthető, másrészt nem kell törődni a házzal vagy a nagy lakással. Túlzottan szeretem a természetet, hogy otthon maradjak füvet nyírni...
13/15 anonim válasza:
Bocs a korábbi offért, látom, komoly a kérdés. Nos, ha elfogadsz egy idősebb férfitól tanácsot, akkor belvárosi lakás. Lehetőleg tartós bérletbe. Fiatal vagy, mind a munka, mind a lehetséges gyerekek érdeke a városhoz köt. Aztán, amikor a gyerekek felnőttek, saját lábra álltak, vagy kollégisták, uzsgyi vidékre. Én is 40 évesen költöztem ki a városból. Én is, a nejem is városi gyerekek voltunk, de amint belekóstoltunk a vidéki életbe, soha többé nem kívánkoztunk vissza.
14/15 anonim válasza:
Más a helyzet a vidéki város melletti falu és a Budapest melletti falu között. Míg Bp.-re be tudsz járni, addig itt naponta 2-3 busz megy a legközelebbi városba. Autó nélkül szinte lehetetlen családosoknak. Többek között mi ezért nem költöztünk falura, hanem maradtunk a városban. De írtad, hogy ti is kisvárosban vagytok, ha van ott munka akkor a helyedben mi nem költöznénk.
15/15 anonim válasza:
Attól függ mi a szakmád és mihez értesz, valamint mit és hol dolgozol, mennyi jövedelmed van! Ezek mind közrejátszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!