Ilyen esetben jogos a fennakadás? (bővebben lent)
Albèrletben lakunk pici babával.
Sajnos elèggè hasfájós ès èjszaka sokat sír.
A szomszèd pedig fenyeget minket, hogy feljelent csendháborításárt.
Naponta veszekszik velünk, hogy szól a közös kèpviselőnek. Meg kidobat minket a lakásból.
Próbáltam vele már szèpen beszèlni, hogy pici baba, nem tehetek róla hogy sír ès nem tudom elhalgattani.
Jogosan fenyegetőzik? Vagy megtehet ilyen dolgokat?
Szerencsère csak egy èvig kell kihúzzuk míg a fundamentánk lejár, de addig valahogy helyre szeretnèm ezt hozni mert borzasztó.
Szerencsère a gyerekem jó alvó, így ezekre a dolgokra nem kel fel.
Amúgy nem tudom, hogy mennyire lehet hallani, felettünk. A melletünk lèvő szomszèd nem szokta hallani.
Szólhat a közös képviselőnek, de kidobatni max. úgy tud, ha a lakás tulaja egyetért vele, és/vagy megunja a zaklatást.
Csak ő tehet ki titeket, ez igaz.
Csendháborításért mégis milyen alapon jelenthetne fel? Körberöhögik a rendőrségen, mit tudsz tenni egy síró babával...
Vannak ilyen agyament emberek, kezdeni velük nem lehet semmit, ignorálni kell őket a végtelenségig.
Mi körfolyosós társasházban élünk, az udvarra nézve egy lakás van mellettünk, és egy velünk szemben.
A szemben lévő kutyát tart. Az eb jólnevelt, csendben van, naponta max. 3x ha hallani ugatni, azt is napközben, ha valaki nagyon közel megy el az ajtóhoz.
A melletünk lévő vén boszorkány ilyenkor mindig kiugat, hogy "hallgattassák el a dögöt, különben megöli"... persze az ő tévéjét hajnali 3kor is hallani.
Gondoltam már rá, hogy merő együttérzésből egyszer én hívom ki rá a rendőröket, tudja meg, milyen az.
Már kb a harmadik itt töltött napunkon szomszèd jelezte már ezt a dolgot a lakás tulajának.
De mondta, hogy ne is foglalkozzunk vele, csinálja csak ha ráèr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!