Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nők ti mit tennétek a helyemben?

Nők ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem el. És van egy férfi szomszédom aki nagyon rámenős volt de elutasítottam. Azóta mindig a garázsom elé áll és ezért rendszeresen elkésem a munkahelyemről. Hiába szóltam neki akkor sem haggya abba. Azon kívül hogy elvitetem mit tehetnék? 25/l

2015. okt. 18. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

A kulccsal meghúzás, nekitoltatás csak arra lenne jó, hoyg a kérdezöt megbüntessék.

Viszont ha minden alkalommal kihívja a rendöröket, mert nem tud kiállni a garázsból, akkor az illetö fizethet, méghozzá nem is kevseset. (Megéri fél órával vagy egy órával korábban lemenni a garázshoz, úgy ha idöbe is telik, mire elviszik az autót, nem késik el a munkahelyéröl.)

2015. okt. 18. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Rendöri bejelentés 2X, másodjára már nem csak ejnye bejnye lesz.

+ vitesd el folyamatosan.

Nem tudja végtelenségig cisnálni... kis hülye pisis. >,<

2015. okt. 18. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Vegyél A4-es öntapadós papírt és ragaszd a szélvédőjére.

Azt nehéz leszedni, mert szakad. Csomó ideig kell mosogatni hogy lejöjjön. Ideges lesz miatta és talán máskor nem fog eléd állni.

2015. okt. 18. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Persze tök jó keménykedni de ezek a dolgok nagyon eltudnak fajulni.. Nekem volt olyan szomszédom aki megmérgezte a kutyám mert ugatott, cserébe fűmagot dobtam a veteményesére :D de utána ment az állandó háborúskodás, elég macerás nem javaslom.
2015. okt. 18. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval! Nagyon óvatosan cselekedj bármit is csinálsz, ne tegyétek kölcsönösen pokollá egymás életét... Próbálj meg beszélni vele, kérdezd meg, hogy mit akar elérni, légy határozott, és intelligens. Sok sikert, és írd meg mindenképpen, hogy áll az ügyetek...
2015. nov. 21. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Kellekek: sokkolo, paprika szprej,uj benzines kanna, bezbozütő, Benzines kannaba engednek vizet, persze ami meg nem volt hasznalva, felhivnam, hogy jöjjön le es legyen szives elparkolni es amikor latótavolsagban van akkor elkezdenem locsolgatni a kocsijat belőle persze erre elkezdene szaladni a kocsi fele a sokkoloval leteritenem paprikaszperrej lefujnam amikor földön van atmasziroznam kicsit a bezbozütővel, no jo ezt inkabb ne vagy felig meddig ...amit meg tennek, amikor mashol parkol akkor kikeselnem a gumijait, meglazitanam a kerekcsvarjait persze csak egy kicsit de megis, vagy meg festeksperjel lefujnam a szelvedojet, vagy egy kompromitalo felveteleket szereznek rola es feltennem az internetre ...
2015. dec. 5. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!