Avanti ragazzi kérdése:
Hogy tudnánk lebuktatni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h már az 5. macskám tűnt el,eltűnésük előtt pár héttel mindegyikük súlyos sérülésekkel tért haza a környéken van pár ismerősöm nekik is tűnt már el macskájuk Arra gondoltam mivan ha lakik erre egy állatkínzó aki elfogja és kivégzi a macskákat.Mit lehet tenni?2015. szept. 12. 13:26
11/21 anonim válasza:
Nálam a kutyák lerendezik a macskakérdést, pillanatok alatt. Több, mint bosszantó, hogy odaszarnak mindenhová, ahol elég puha a talaj, és bitang sok fertőzést terjesztenek. Megértem azokat, akik utálják a macskákat, mert a kutya nem mehet a veteménybe, a virágágyásba, de a szomszéd dögje kikaparja a frissen vetett zöldborsót. A macskásoknak miért nem érdekük, hogy vigyázzanak az állataikra? Meg is értem, hogy nagyon sok macskamentő szervezet csak benti tartásra ad örökbe macskát.
12/21 gnoomage válasza:
Mert egy drótkerítés nem vágja el a nyakat. vagy ha valaki kinthagyta a kajáját és benne volt a kés a macska meg egyből belezabált. nem biztos hogy egy ember tesz mindent. ja... meg persze a kutyák is mennek nyakra, lehet harapni akarta, csak kicsúszott és csak az egyik foga sértette a macskát.
13/21 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor h a kutya a felelős a lőtt sebekért is
2015. szept. 14. 19:27
14/21 A kérdező kommentje:
11-es a macska 99%-ban elássa a székletét +sorolj már fel abból a bitangsok fertőzésből néhányat amelyek a kutyákra nem vonatkoznak és ha nem lenne érdekem vigyázni a macskáimra akkor miért akarnám sittre vágni az illetőt ok megértem h idegesíti h tranzitzóna van a területén de elég lenne belerúgni vagy hasonló de azért elég gyanús ez a sok eltűnés ebből arra következtetek h az illető élvezetből műveli ezt a szörnyűséget
2015. szept. 14. 19:45
15/21 anonim válasza:
A macska elássa a székletét, így van. Hova ássa? A puha földbe. Hol puha a föld? A veteménybe. Vagy a gyerek homokozójába.
16/21 A kérdező kommentje:
A veteménynek jót tesz a trágya :D
2015. szept. 16. 14:45
17/21 A kérdező kommentje:
Miért nincs bennetek empátia? Valyon miért nem gyilkolom le a szomszéd kutyáját amikor minden éjjel felugat? Azért mert megértem h ragaszkodnak hozzá,h szeretik.Sajnos ez az emberek 90%-ból hiányzik az empátia.
2015. szept. 26. 09:52
18/21 anonim válasza:
Tudod, van pár lehetetlen alak, akik annyira tudatlanok, hogy a macskában pusztítandó ősellenséget látnak. Beteg az elméjük.
19/21 anonim válasza:
Gondolom idegesíti őt.De attól nem kéne bántani őket.Más módszerrel is el lehet zavarni őket.De egyébként a kutya sokkal jobb.A nagy részüket le lehet szoktatni az ugatásról.Ha akarja a gazdi.De a macskákba benne van az ösztön h kóborolnak.De attól még cukik :D
Gondolkodj h ki lehet.Vagy rakj be a cicádba nyomkövetőt.
20/21 anonim válasza:
Am nem tom miért irtam a kutyás részt :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!