Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miket tudnánk csinálni, hogy...

Miket tudnánk csinálni, hogy ne unatkozzunk? (lent)

Figyelt kérdés

Nem sokára megyek majd osztálytáborba, de nem lesz ott mindenki. Sok barátom van az osztályban, van egyfajta "közösségünk", de innen rajtam kívül most csak két lány jön a táborba. A két legjobb barátnőm sajnos nem jön, ők is a barátaim de félek, hogy nincs annyira közös témánk. A vonatút kb. 2 órás lesz és nincs nagyon ötletem, hogy mit tudnánk csinálni. Mondanátok ötleteket a vonatútra? Lehetőleg minél többet.

Rajtunk kívül van még egy nagyobb "közösség" az osztályban, akikkel nem vagyunk valami jóban, ők cigiznek és isznak, a táborban is fognak. Ha ezt csinálják általában elromlik a hangulat, én meg szeretném valahogy majd feldobni, gondoltam, hogy este amikor ők isznak és cigiznek, mi majd kiszökünk és kint csinálunk valamit, de ez sajnos nem elég öt napra... Tudnátok ötleteket adni, hogy mivel tudnánk magunkat elfoglalni nappal meg este? Én ilyen ismerkedős játékokra is gondoltam stb.

15/l

2015. aug. 7. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Vonatúton kártyázzatok (pl Solo), igen szórakoztató tud lenni.
2015. aug. 7. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyetekben el kezdenék inni és cigizni próbáljátok ki. Később csak nagyobb loserek lesztek és pasitok se igen lesz és magányosan fogsz egyetemre menni és csak a kutyáddal fogsz beszélni
2015. aug. 7. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Poker, vagy felesz vagy mersz. Gondolom ivós játékokat ne mondjak?
2015. aug. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!