Avanti ragazzi kérdése:
Hogy tudnánk lebuktatni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h már az 5. macskám tűnt el,eltűnésük előtt pár héttel mindegyikük súlyos sérülésekkel tért haza a környéken van pár ismerősöm nekik is tűnt már el macskájuk Arra gondoltam mivan ha lakik erre egy állatkínzó aki elfogja és kivégzi a macskákat.Mit lehet tenni?2015. szept. 12. 13:26
1/21 anonim válasza:
Öltözz hello kitty-nek, az első szomszéd, aki neked szalad gereblyével, na ő lesz az. :D Szerintem sehogy, úgyse tudjátok lebuktatni, csak ha ő nem buktatja le magát valahogy.
2/21 gnoomage válasza:
Ahogy a macskákat ismerem sehogy. Ők mennek át akkor hozzá és csinálnak valamit a területén. Gondolom valakinek ebből elege lett és kirakott egy kis méreggel teli kaját.(részben meg is értem)
3/21 anonim válasza:
Rakass bele nyomkövető chipet.
4/21 anonim válasza:
Szerelj a macskára kamerát. :D
5/21 anonim válasza:
Annyi eszed van neked, is, meg az ismerőseidnek is, mint szerencsétlen, halott macskáitoknak?! 2015 van, többféle módja van annak, hogy hogyan lehet nyomorult macskádat a saját portádon belül tartani, ugyanis ha kimegy, akkor állatkínzóktól kezdve a kóbor kutyákon át, a figyelmetlen autósokig, mindenkinek szabad préda lesz szerencsétlen, pár kilós szőrcsomó. De persze ez nem jutott eszedbe, inkább veszel egy hatodik, majd hetedik, majd sokadik macskát... felelősségteljes állattartó vagy, mit ne mondjak.
6/21 anonim válasza:
GPS-s nyomkövetőt kell a cicára tenni, meg chipeltetni a dokival. Így mindig méterre pontosan tudod, mikor, merre jár. És ha sérülten megy haza, csak visszaköveted az útját.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A nyomkövetést elintézem a jövő héten. 5-ös sorolj már fel a módszerek közül egy párat ha olyan sok van, amúgy nem vettem egyet sem mindegyik nálam született és családtagként szerettem őket mindegyik ki volt herélve, és még a 3,5 méter magas kerítés sem tartotta vissza őket.Viszont már k×rv@ra elegem van abból h valaki élvezetből ipari szinten kínoz és gyilkol ártatlan állatokat.Az a baj h mégha az enyéim valahogy sikerülne visszatartani a környéken a többi macskát ugyanúgy kivégezné az a r0hadt szemét.Nem az ártatlan zsidókat kellett volna gázkamrába tenni hanem az ilyen mocskos "embereket"
2015. szept. 13. 18:00
8/21 gnoomage válasza:
Wait! Te nem azt mondtad hogy nem tudod hogy ki csinálja?! Kezdjük ott, te bizonyítékok nélkül eléggé durván vadáskodsz. Lehet hogy a hülye macskáitok átmennek lopni egy adag kaját és közben elkapja bundás. Meg miaz hogy kínozza őket?! Abba nem gondoltál bele hogy a macskáid véletlen valakinek a tulajdonát basztatják és elege lett? Ha nekem baszná szét a kertem, turkálna a kajámban biztos én is kiraknék egy adag mérget. Először szerezz bizonyítékot és gondold át ki az igazi hibás a történetben mielőtt a halálig szidsz valakit.
9/21 A kérdező kommentje:
Érdekes volt h 5 mackám volt mégsem okoztak semmilyen jellegű kárt de azt azért elég nehéz elfogadni h a macskám elvágott torokkal jön haza,látszik rajta h szenved az a valaki aki ezt tette az meg büszke magára,amikor az oldalán volt egy nagy seb még azt gondoltam h kutya volt de ez a torok egyértelmű bizonyíték
2015. szept. 13. 22:39
10/21 A kérdező kommentje:
És attól h magánterületen történt ugyanúgy állatkínzásnak minősül ha jól tudom
2015. szept. 13. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!