Ezért feljelenthet a rendőrségen? 18/L
Tegnap délután becsöngetett hozzánk a szomszédasszony és azt mondta, hogy van a környéken egy hajléktalan férfi aki nem húzhatná-e meg magát nálunk néhány napra amíg rendbeszedi magát, arra hivatkozott, hogy nekünk amúgy is túl nagy a ház.
Amikor nemet mondtam erre, akkor ordítozott, hogy ezt mégis, hogyan képzelem, embertársi kötelesség befogadni, és feljelent a rendőrségen.
Mi? Ez most komoly?
Nem akarom elhinni, hogy létezik vállon felül ennyire defektes ember, mint a szomszédod.
Nem is értem, ezt ő mégis hogy gondolja? Lát egy hajléktalant, majd gondol egyet, és becsönget a szomszédjához, hogy fogadja be, mert ott van hely?
Ha hozzám ilyennel állítana be a szomszéd, tuti pofán röhögném. Menjen csak a rendőrségre, ott is jól képen fogják röhögni. Ha én rendőr lennék, még a pszichiátriára is elvinném kocsival.
Meg aztán mi köze van hozzá, hogy nálatok van hely? Aztán ha befogadtatja valakivel, a hajléktalan meg jól kirabolja, akkor meg majd mossa kezeit, hogy ő nem tehet semmiről. Bolond az ilyen, én az üvöltözés után elküldtem volna a halál f@ szára. Csókolja meg a hajléktalan s..ggét ha ennyire sajnálja, ne más farkával verje a csalánt.
Ha neked embertársi kötelesség, akkor a szomszéd nem ember? :D
Én ezek után szóba sem állnék ezzel a bolonddal. Senki sem fog az ő kedvéért befogadni egy hajleszt.
A szomszédod enyhén szólva is fogyatékos agyilag.
Menjen csak a rendőrségre, garantáltan körberöhögik. Ennyi erővel te is eljátszhatnád vele, hogy találtál a közelben egy roma családot, és pár napra hadd költözzenek már be hozzá, nem kell nekik nagy hely. Aztán ha nemet mond, jól elküldheted az apja farkára.
Ennyire pofátlan legyen valaki, hogy idegeneket akarna MÁS házába vinni, mert ott van hely, aztán még ő van felháborodva a nemleges válaszon...
Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz: ha valaki hozzám beállítana egy ilyennel, én szinte biztos, hogy "maga elmebeteg" felkiáltással röhögve vágnám rá az ajtót :D
Felejtsétek már el ezt a baromságot, hogy bármiért tehet feljelentést. Nem! Csak bűncselekmény, vagy szabálysértés esetén tehet feljelentést! Más esetben nem tehet, a rendőrség közli vele, hogy elutasítja!
Jó lenne, ha nem írnátok ilyen sületlenségeket.
Amúgy kérdező, ha a szomszédod nem zakkant agyilag, akkor szerintem arról lehetett szó, hogy a hajlesz az ő ismerőse/rokona vagy akárkije, és burkoltan megpróbálta volna nálad, a te kontódon elszállásoltatni egy darabig. Hihetetlen, hogy micsoda aljas, gerinctelen féreg emberek vannak.
Mégis milyen indokkal jelentene fel? Hogy nem fogadtál be egy számodra vadidegen utcalakót a SAJÁT házadba az ő óhaja szerint? A rendőrség szerintem meg is mondaná neki, hogy takarodjon a francba és szórakozzon mással.
Rendszerint aki az "embertársi kötelesség" szlogent szajkózza, az mindig a másik farkával akarja verni a csalánt.
Egy percig se érezd magad rosszul kérdező, a szomszédod nem normális, én ezentúl köszönni se lennék hajlandó neki.
A saját lakásába azt fogad be akit akar. De követelőzni, hogy más a saját lakásába fogadjon be egy vadidegen hajléktalant, az már a pofátlanság teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!