Ti szólnátok, ha társasházban rendszeresen este 8 óra után mosnak a mosógéppel?
Oké, én a valóságban is megmondom bárkinek, nem tudom, miből hiszed, hogy aki itt mer szólni, az a valóságban nem. Lehet, hogy te ilyen vagy, nem tudom.
Az a baj, hogy nem fogod fel, hogy ez van. Nem te vagy a panel középpontja, ha az emberek eddig elviselték egymást, nem fogják megváltoztatni a szokásaikat, csak mert egy hercegnő költözött a negyedikre.
Ha tényleg ennyire nem bírod a zajt, ne menj panelba. Ez is egy tanács. Én pl. rettegek a betörőktől, így soha nem költöznék kertes házba. Találd meg azt, ami neked megfelel, és nőj fel, van egy gyereked, és úgy válaszolgatsz, mint egy sértődött tinédzser.
Lehet kapni füldugót a gyógyszertárban, vagy lehet hang szigetelni az adott helyiséget, ami egy kicsit nagyobb anyagi befektetés. De azt ne várd el a másiktól, hogy le fogja halkítani, mert az fizikai képtelenség. Szokd meg. Pár hónap és fel sem tűnik ;)
Panelban lakom és vannak macskáim. Naponta porszívózok mikor vedlési időszakuk van. Akkor is szükséges, ha épp este 10-ig melóztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!