Ti szólnátok, ha társasházban rendszeresen este 8 óra után mosnak a mosógéppel?
Nem fog a világ hozzád idomulni mert szültél egy gyereket. Elárulom ,kb majdnem minden nőnek van vagy lesz, de nem mind kezdi el azt hinni, hogy ettől ő bármilyen különleges elbírálásba kellene részesüljön. A gyerek megszokja a zajokat,idő kérdése nem kell hangszigetelt burokban tartani. Gondolom a baba szokott bőgni, akkor meg nem dörömböl át a szomszédság, mert tolerálja a zajt.
Én meg nem fogok csak szabadnapon mosni,hanem akkor mosok ha összejön a mosógépnyi szennyes, és az kb 2-3 naponta van.
Tudvalevő, hogy a panelnak papírfalai vannak, minek kell olyan helyre költözni annak aki nem bírja a zajokat? Hogy lehessen veszekedni ,perlekedni, zsémbeskedni? Tanya, családi ház, bár ott meg a szomszéd kutya fog ugatni ,az lesz a baj.
Gyárban melózok, legtöbbször nappal alszom. Ha valaki nappal mos akkor azzal engem zavar. Akkor én is problémázzak azon hogy miért nem hagynak aludni a zajjal?
Nektek nem szabadott volna panelba vagy bármilyen társasházba menni, mert semmi toleranciátok nincs az ezzel járó zajokra. Hidd el egy mosógép az semmi, majd ha előjönnek a már fentebb említett zajok, az fog igazán az őrületbe kergetni (pl hangos zene, felújítások, tévé, beszédhang, járkálás, állatok).
Csak hogy kötekedjek egy kicsit.
Semmit,letojom.
Elsőnek igaza van,van aki ilyenkor ér csak haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!