Ti szólnátok, ha társasházban rendszeresen este 8 óra után mosnak a mosógéppel?
Na figyelj, akkor elmesélem, hogy éltünk mi az előző albérletben.
Fölöttünk egy éjszakai pillangó lakott. Egész éjjel jöttek hozzá kuncsaftok, folyton hallani lehetett a magassarkú cipője klaffogását (és örültünk, ha csak azt :D )
Mellettünk egy kedves roma család lakott 4 kicsi gyerekkel. Sorban sírtak valamiért, ha egyik kezdte, a másik folytatta.
A másik szomszédunk metal-rajongó volt. Őrült hangerőn nyomatta nappal a HRRRR,GGGGRRRR,KRRRR- "zenéjét".
Az alattunk lakónak az volt a mániája, hogy a csillárját minden héten máshova variálta. Emiatt felfúrt lyukakat a falba (még a linóleum és felpúposodott ). Mindezt éjjel 2-kor akár, ha rájött.
Mi úgy intéztük el, hogy mikor nem tudunk aludni tőlük, még hangosabbak lettünk, mint a fölöttünk élő "Kliff-Kloff-Kliff-Kloff-AAAhh-AAhhh Klofitíren-Klofita - kisasszony". Akkorákat nyögtünk és úgy megrecsegtettük az öreg Gabi heverőt, hogy jobb se kell :D
Akkor csend lett.... élvezték a cirkuszt, az ingyenműsort. Hidd el, máshol sincs másképp, a csendháborítás kb. egy bomba robbantásától kezdődik, de arra sem mindig jönnének ki. Babák mindenhol születnek és nem érv, hogy "nem szándékosan" sírnak. Akinek nem sajátja a gyerek, az utálja hallgatni. Te is zavarsz másokat. Nekik nem tüncibünci a gyereked.
Ez van, ilyen egy társasház. Mi azóta kiköltöztünk egy prérire igaz, csend van, ám félóra gyalog a város és még onnan busz.
Nektek is van választásotok, de mindennek van előnye, hátránya.
Akkor miért itt kérsz tanácsot, menj át, beszéld meg?
Bár szerintem 1 évet ki lehet bírni, hamar felnőnek azok a gyerekek. Mosni meg továbbra is fognak sőt, nem biztos, hogy hiperszuper beállítós mosógépük van lehet, hogy ők nem tudják időre programozni.
A rendőrségen meg kinevetnének, ha ezért bejelentenéd őket.
Kíváncsi voltam a véleményekre. Még mielőtt beszélek velük, hogy lássam, hogy áll hozzá a többség, mire számítsak.
Írtam világosan, hogy nem cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!