Szerintetek ez mennyire túlzás?
Figyelt kérdés
A párom imád olvasni, így kialakított magának egy olvasósarkot a nappaliban, bőrfotellal, könyvespolccal, olvasólámpával meg minden kényelemmel.
Én viszont filmeket/sorozatokat nézni szeretek, emiatt eldöntöttem, hogy beruházok egy moziszobára magamnak! Valami ilyesmire gondolok és 2 milliót szánok rá, de ő túlzásnak tartja!
Vélemény?
2015. jún. 3. 21:34
21/23 anonim válasza:
Ja, szerintem a hangszigetelésre is költeni kell akkor, mert különben a párod nem tud majd nyugodtan olvasni.
22/23 anonim válasza:
Szerintem aki ide olyat írt, hogy túlzás, az irigy! Persze, hogy csináld meg, ha erre vágysz és a keret is adott. De olyat tényleg ne mondj, hogy 7-szer annyit keresel, mert valóban bántó lehet a barátnődnek.
23/23 anonim válasza:
Bármelyik motoros "idióta" meg barkácsoló "őrült" ellő legalább ennyi lóvét a hobbijára. Én is csípem, ha nem fölöslegesen keverték marhajóra a hangsávot a mesterek, és nem mókából szőröztek csiliárdos cuccon a speceffektesek elképzelni is szörnyű, mennyi munkaórát. Valahogy jobb úgy nézni a filmüket, ahogy ők is szeretnék ha néznénk. Persze ez nálam se az elsők közt van, hogy megvalósítsam, de ha az jönne a sorban és a lehetőség adott lenne, nem játszanám a komplexusost... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!