Szerintetek ez mennyire túlzás?
A párom imád olvasni, így kialakított magának egy olvasósarkot a nappaliban, bőrfotellal, könyvespolccal, olvasólámpával meg minden kényelemmel.
Én viszont filmeket/sorozatokat nézni szeretek, emiatt eldöntöttem, hogy beruházok egy moziszobára magamnak! Valami ilyesmire gondolok és 2 milliót szánok rá, de ő túlzásnak tartja!
Vélemény?
Persze, attól függ mennyit csináltok meg magatok közös programként, vagy mennyit adsz ki és milyen szakembereknek.
Szóval ha mindent csináltatsz könnyen lehet 2 milla. Én magam csinálnám, arra írtam a millát, és valószínü a technika lenne az amin nem spórolnék. Egyébként nem tartom túlzásnak. Ki mit engedhet meg magának, meg mi a fontos.
Akinek a mozizás nem fontos, túlzásnak gondolja. Én pl. szeretem a wellness-t, és be akarok majd rendezni a pincében egy vendégszobát, amiben lazíthatok, meg mellé vagy szaunát vagy gözkabint. Más tulzásnak gondolná.
Van egyébként társaságotok is hogy kihasználjátok?
Mert van egy ismerösöm, ök építettek egy ilyen mozihelységet a pincében, de miután elég maguknak valók és sokat vannak el, csak telerakták kacattal, mert nem használták ki.
13-as! Az enyém nem túlzás e, arra szólt a kérdés!
Aki azt mondta, hogy maga csinálná, úgy egy millió! Nem magam csinálnám, de van a barátaim között van egy hangmérnök, van egy asztalos saját vállalkozással, vagyis még ott vannak az alkalmazottjai és és egy villanyszerelő is, akinek szintén vannak emberei. Arra gondoltam, hogy ők tudnak segíteni és így kb csak az alapanyag árakat kell fizetnem
Rendben. 11 és 13-as vagyok. A 12-est nem értettem.
Viszont ahogy írod, ha neked ez a fontos, és meg van rá a lehetöséged anyagilag, miért lenne túlzás. Sokan elisszák a pénzt, sokan hülyeségeket vesznek össze vissza.
Ez legalább értelmes dolog. (bár itt megint modhatja más hogy nem az...de hát kinek mi)
Ha szoba van, pénz is van rá, akkor már miért lenne túlzás?
Más meg elissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!