Miért mondják hogy túlzás a viselkedésem?
Dehogy. Az emberi méltóság sokkal többet ér, mint mások véleménye.
Én gólyabálra sem mentem el, mert nem motivált, és tudtam, hogy nem éreztem volna jól magam. Természetesen a szalagavatót és a ballagást és a tablókényképezést is kihagytam, de egy pillanatra sem vártam meg!
Szeretem a bulikat és a poénokat, szerencsére sok jó barátom is volt/van és teljesen normális életet élek. Egyetemre járok, sportolok, stb.
Szóval ne aggódj, azért mert máshogy viselkedsz, mint amit a környezeted elvár, még nem túlzás/rossz az, amit csinálsz. 25.l.
Nálunk a suliban nem engedték, hogy ilyen feladatok legyenek a beavatáson. Bár a fiúknak lányruhába öltözés az alap, meg a sminkelés is, azon nincs semmi megalázó. Igaz, ez még az ókorban volt, kb. mikor kérdező Te születtél.
Véleményem szerint annak ellenére, hogy a feladatok elég szemetek voltak, nagyon gyerekes viselkedésre vall, hogy azóta haragot tartasz emiatt. Úgyhogy, igen, felnőttként túlzott hisztinek tartom a viselkedésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!