Szerintetek 12 évesen 164 cm és 48kg túlzás?
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy husis a combom, és kövérnek látszom... a hasamon nem feltűnő, de kövérnek érzem magam....Azt mondják nincs súlyfeleslegem, de én úgy érzem, hogy van... Egyáltalán nem vagyok sportos... Nagyon béna vagyok, még az általános iskolai tesi órákon is, mindenki röhög rajtam, úgyhogy nem tudom mit sportoljak, de valami kéne... Szerintetek?2014. júl. 13. 12:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem vagy se kövèr, se túl magas, ha sportolni akarsz,de nem akarsz csapatjátékot, akkor próbáld ki a futást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) A térdemmel gond van, csak az a baj...
2014. júl. 13. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!