Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Neveletlen kölykökkel mit...

Neveletlen kölykökkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Elég kicsi faluban lakom, főutcán. Van a faluba 4-5 kiscsaj, akik az idegeimen táncolnak (és szerintem mindenki másén is). Állandóan ordibálnak, visítanak, hangosan üvöltetik a zenét, verik a kerítéseket, kötekednek az emberrel ha kint van az udvaron, incselkednek a kutyákkal-azok meg ugatnak mint az őrült. Egész nap ezt csinálják. Ha suliba kell menniük, amint kijönnek folytatják. Nyarakról meg ne is beszéljünk amikor mindegyik szabadon van...

Cseszettül idegesítő, hogy egész éjszaka (de tényleg, egészen hajnal 3-4 óráig) itt visítoznak előttünk, vagy a szomszéd előtt, vagy a pár méterrel arrébb lévő kis parkban. Az utca és a park állandóan tele van szeméttel,cigicsikkel,üres üvegekkel..

Múlt héten egyik éjjel olyan 2-3 körül arra kelek, hogy a kutyák ugatnak mint az őrült, meg valami nagy dörömbölés hallatszik. Kinéztem az ablakon, és egy jó vastag bottal ütögették a kapunkat meg visítoztak. Az egyiket sikerült elkapni, elbeszélgettem egy kicsit vele, és hajánál fogva belelöktem az árokba. Elkezdett visítozni mondtam hogy vagy elhallgat vagy kapja a következő adagot.

Olyan is volt, hogy pár házzal arrébb lévő öreg bácsi kapával kergette el őket, mert nem voltak hajlandóak szép szóra elmenni.

Tettünk feljelentést, rájuk is hívtuk párszor a rendőröket, de mindig megúszták valahogy..Van egy pár polgárőr is a faluba akiket hagy ne kelljen jellemeznem..

Mit tehetünk még? Valami ötlet, hogy biztosan megbűnhődjenek? Azon gondolkozok áramot vezetek a kerítésbe, azt ütögessék csak..Vagy ahányszor itt zajonganak kimegyek és megtépem őket..(Persze engem önbíráskodásért azonnal lecsuknának)

2015. máj. 12. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hú, én is slagot fognék ilyen esetben már. De közben hirdetném a házamat is, hátha sikerülne elköltözni onnan.
2015. máj. 12. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Megkínálod őket finom ciánkapszulával, hogy a legujabb cukor, ami akkor a legfinomabb ha elharapják/vagy rágó.

Amúgy én megoldanám. Elő a slag mellé a vödör ami tele van hamuval és ha közelebbjönnek lelocsolom őket utána pedig rájuk a hamut, mert ugy nehezebb leszedni. Persze a hamuba elrejthetsz szinezőanyagokat vagy valami könnyű fémet. Pl ólom. Bár akkor nehéz felemilne, helyette néhany szeggel vagy egyéb fémmel megtöltheted.

2015. máj. 12. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
ételfestlkes vízibomba, vízipuska :D esetleg valami büdös dologgal is megtöltheted.
2015. máj. 13. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Paint ball puska. Padlásról fejbelődőzni őket. Fáj nagyon!
2015. máj. 22. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!