Szerintetek ez nagyon neveletlen és szánalmas dolog volt?
Nos hát,jöttem haza biciklivel,és sikeresen akkorát estem,mint az a bizonyos ÓLAJTÓ.Teljesen összetörtem magam,még az arcom alsó felét is lehorzsoltam,bal combomon se maradt sok bőr,de nem is ez a lénygeg.Baktatok haza ilyen állapotban,erre megáll mellettem ez egyik tanárom,hogy ne segítsen hazamenni vagy valami hasonló.Erre én(azt tudni kell,hogy ezt a tanárnőt nagyon nem szeretem,4.55-re 4-est adott,felelni sem hagyott,pedig a matek 11.-ben eléggé fontos tantárgy),azt mondtam,hogy az esés az én hibám,én rontottam,én viselem a következményeit,és még azt is hozzátettem,hogy a tanulás néha fizikai fájdalommal is jár.Nahát ő erre a kijelentésre,se szó,se beszéd otthagyott.Alapjáraton nem mondtam volna ilyet,de nagyon ideges voltam,a sírással küszködtem:'(
Szerintetek örökre elástam magam nála?Nagyon nagy hibát követtem el?Nagyon rosszul érzem magam miatta...
Egyáltalán nem volt neveletlen reakció, inkább a tanárnő viselkedett furán.
Kissé érzékeny lehet a lelkem.
Nem kértél a segítségből és meg is indokoltad. Nincs itt semmi hiba. Ami engem illet, én magasról tennék rá, hogy mit szólt hozzá a tanárnő - inkább a sebeimmel foglalkoznék.
Nincs miért bocsánatot kérni.
Köszönöm a válaszokat,remélem,hogy azért év elejéig még felejt:)
Sajnos a térdemet össze kellett varrni,de most már jobban vagyok,szerencsére agyrázkódásom úgy tűnik,hogy nem lett^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!