Mindig a szomszédok a rosszak. Te is szomszéd vagy?
Néha szomszéd vagyok, de többnyire nem. Az egyik szomszédot egyszer láttam 3 év alatt, a másik télen sosem jön és máskor is csak olykor. Nyaralók vannak itt, remekül tudok remetéskedni :)
De nem vagyunk rosszak. A szomszédaim rendesek, ami jó dolog, ha közös a mi telkükön levő kút és a szivattyú (egyszerre csak az egyikünk tud locsolni), nincs kerítés és a szigetelésünk egy része a szomszéd telkén van (egy ponton majd telekmódosítás kell, ha rendesen akarjuk csinálni) :D
De voltak rossz szomszédaim is, így tudom értékelni a jelen helyzetet.
#3: Nekem beszóltak, amiért egyszer este fél 8-kor használtam az extrém halk pianínót (ha rávertem volna kalapáccsal, talán rá lehetett volna fogni, hogy mezzoforte). Már sokadik éve tanultam zongorázni, annyira rossz nem lehettem. De "nem tudott tőle olvasni".
Remélem, örült az 1-2 év múlva a ház mellé költözött diszkónak.
Amúgy alattunk is tanultak antitalentum csimota trombitálni, egész elviseltük, hamar feladta.
Nem vagyok ilyen szomszéd és az én szomszédaim sem ilyenek.
Amikor megszűnt a cég, akinek dolgoztam, nem kaptam meg a jó néhány havi fizetésemet a munkahelyemről, és nem volt pénzem, akkor a szomszédom adott enni. Most már minden rendben van, de a jó viszony megmaradt. Én vásárolok be nekik, nyírom náluk is a füvet, ellapátolom a havat, segítünk egymásnak a kertben, favágásnál. Nyáron kiülünk az udvarra, kávézunk és beszélgetünk, télen ugyanez a szobában.
Sajnos az ilyen ritka, mint a fehér holló.
Hát figyelj.
A 2. szomszédom egy szemét telepet üzemeltet a telkén mindenféle hulladékvasak,roncsautók,leselejtezett kishajók,stb... onnan jönnek át a patkányok a pincémbe, nem győzöm a patkánycsapdákat kihelyezni meg venni a patkánymérget.
A szembe szomszédomnak 20 éve olyan kutyafajtát tart ami éjjel ha kell ha nem folyamatosan ugat a kerítésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!