Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mindig a szomszédok a rosszak....

Mindig a szomszédok a rosszak. Te is szomszéd vagy?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 00:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen szomszéd vagyok és szinte semmiért sem szólhatok,mert még én vagyok a rossz, hiszen hajnal 3_4kor nem is tudom milyen hangokat adnak ki a szomszédban.Szoktak varázsolni.
2015. ápr. 22. 00:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Néha szomszéd vagyok, de többnyire nem. Az egyik szomszédot egyszer láttam 3 év alatt, a másik télen sosem jön és máskor is csak olykor. Nyaralók vannak itt, remekül tudok remetéskedni :)

De nem vagyunk rosszak. A szomszédaim rendesek, ami jó dolog, ha közös a mi telkükön levő kút és a szivattyú (egyszerre csak az egyikünk tud locsolni), nincs kerítés és a szigetelésünk egy része a szomszéd telkén van (egy ponton majd telekmódosítás kell, ha rendesen akarjuk csinálni) :D

De voltak rossz szomszédaim is, így tudom értékelni a jelen helyzetet.

2015. ápr. 22. 00:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, szomszéd vagyok, és sokan idegesítenek, de én is megkaptam már a magamét egy szomszédtól, mivel keretes házból költözött alánk az ember és kikészült attól, hogy járkálunk meg kihúzzuk a kanapét esténként. Lányos zavaromban megmondtam neki, hogy sajnos akkor sem fogok tudni levitálni, úgyhogy a kérdés ennyiben maradt. Aztán nem sokkal utána elváltak a feleségével a pasi pedig kiadta a lakást.
2015. ápr. 22. 01:25
 4/11 anonim ***** válasza:

#3: Nekem beszóltak, amiért egyszer este fél 8-kor használtam az extrém halk pianínót (ha rávertem volna kalapáccsal, talán rá lehetett volna fogni, hogy mezzoforte). Már sokadik éve tanultam zongorázni, annyira rossz nem lehettem. De "nem tudott tőle olvasni".

Remélem, örült az 1-2 év múlva a ház mellé költözött diszkónak.

Amúgy alattunk is tanultak antitalentum csimota trombitálni, egész elviseltük, hamar feladta.

2015. ápr. 22. 01:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy igazi aluliskolázott paraszt költözött egy 3 lakásos társasházba, és a saját udvarára lovakat disznókat költöztetett, szóval patkányok, bűz döglegyek minden van ami kell.Szoltunk neki, hogy tüntesse el de nem hajlandó hol. ott egy budit sem építhetne a saját udvarán nem hogy istállót. Birtokvédelmi eljárás után most beszólogat mindenkinek kb. 5 éves szinten, úgy parkola kocsijaival, hogy a közös udvarról ne tudjunk kimenni, oszlopokat tűz le, hogy neki sokkal nagyobb a telke mint ami ki van jelölve és leássa a cölöpöt a kijáró közepére. Jogokkal nincs tisztában, társasházi törvényekről nem is hallott. Szóval tök jó mikor egy tanyalakó a társasházba költözik. Semmi bajom sem az állatokkkal sem az őstermelőkkel csak ne kertvárosi övezet társasházában csinálják amit csinálnak.
2015. ápr. 22. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Én azért vagyok "rossz" szomszéd mert gazdagok vagyunk és irigyek ránk. Nem is köszönnek.
2015. ápr. 22. 08:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ilyen szomszéd és az én szomszédaim sem ilyenek.

Amikor megszűnt a cég, akinek dolgoztam, nem kaptam meg a jó néhány havi fizetésemet a munkahelyemről, és nem volt pénzem, akkor a szomszédom adott enni. Most már minden rendben van, de a jó viszony megmaradt. Én vásárolok be nekik, nyírom náluk is a füvet, ellapátolom a havat, segítünk egymásnak a kertben, favágásnál. Nyáron kiülünk az udvarra, kávézunk és beszélgetünk, télen ugyanez a szobában.

Sajnos az ilyen ritka, mint a fehér holló.

2015. ápr. 22. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el te. Egy társasházban élek. Nem zenélek, sőt zenét csak füllhallgatóval, tévét normál hangerőn hallgatok. Ajtót nem csapkodom, kukát sem, szemetet nem szórom szét a konténer körül, a műanyagosba nem vágom bele a vegyes szart. Mosni és porszívózni csak emberi időben (kora délután) vasárnap meg soha. Nem a szomszédok miatt, de nem magyarosan főzök, ezért a legszagosabb kaja amit készítek a rántott hús. Van kutyám, de nem ugatós, konkrétan csak buffogással jelzi ha az ajtónk előtt járkálnak. Itthon dolgozom, ezért senkit nem ébresztek fel hajnali liftzörgéssel. Ezenkívül nem ordítom világga, ha nemi életet élek, a folyosón köszönni szoktam, ha látom hogy jönnek, akkor megtartom nekik az ajtót... szerintem ideális szomszéd vagyok, egyetlen "hibám?" van: én vagyok az, aki akár az éjjel háromkor technozenét hallgatókhoz, akár az üvöltve kúró kiscsajhoz, bárkihez átmegyek és emelt hangon tájékoztatom, hogy igen gyorsan vegye lejjebb a hangerőt, mert erre rajta kívül senki nem kíváncsi. Morcos arcú és nagydarab vagyok, hallgatni szoktak a kérésemre, de valószínűleg nem vagyok népszerű a kölykök körében. A ház "Batmanjaként" viszont a kisgyerekesek és az öregek, meg a beszariak is örülhetnek, hogy kiállok helyettük mindannyiunk közös jogáért: a csendért, nyugalomért a saját lakásunkban. Szomszéd vagyok-e?
2015. ápr. 22. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Jól szoltál 8-as, én az 5.-ös vagyok. Nálunk is csak nyígni tudnak a szomszédok, de kiállni magukért egy sem tud. Én vesszek össze a provokáló szomszéddal a többi csak mossa kezeit. Nekem helyeselnek, de utánna meg nyalnak nekik, hogy bezzeg "én nem szoltam semmit arra, hogy elözönlöttek miattatok minket a patkányok". Csicska népek a szomszédaim de ilyen a magyar, mert nem áll ki saját jogaiért sem.Majd lesz valaki aki kikaparja a gesztenyét.
2015. ápr. 22. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj.

A 2. szomszédom egy szemét telepet üzemeltet a telkén mindenféle hulladékvasak,roncsautók,leselejtezett kishajók,stb... onnan jönnek át a patkányok a pincémbe, nem győzöm a patkánycsapdákat kihelyezni meg venni a patkánymérget.

A szembe szomszédomnak 20 éve olyan kutyafajtát tart ami éjjel ha kell ha nem folyamatosan ugat a kerítésnél...

2015. ápr. 27. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!