Zajos szomszédok?
"Felvetült, hogy kapcsolatban állnak a rendőrséggel"
Nem felvetült, hanem FELVETŐDÖTT.
Nem, nem állnak kapcsolatban senkivel, egyszerű bunkó sеggаrcok, tele van ilyenekkel a világ. Felveszed szépen a telefont és hívod a legközelebbi kapitányságot vagy örsöt.
#3 (kérdező)
"Ennyire nyámnyilák az emberek?"
Igen.
Ugyanazt várják, mint te, hogy más kaparja ki a gesztenyét!
.
"Veszekedjen, utáltassa meg magát más, azzal is én nyerek!" jelszóval senki nem teszi szóvá.
Te hányszor szóltál, vagy magadat is az említett csoportba tartozónak sorolod?
Sajnos bunkók az emberek, próbálkoznak semmibe venni, lenézni másokat,ez jelenti nekik a rangot. De a jelentős részük így vagy úgy kezelhető. Körfolyosós házban mellénk költözött a "szingli lány",aki élvezi az életet. Napszaktól függetlenül, a legváratlanabb időpontokban megszólalt a mélynyomóból a dobmegbasszus-válogatás. Kértük szépen, de csak én, meg a fölső szomszédja. Kb. leszart minket. Aztán egyszer kitárt ablak mellett mediterrán vacsorát adott Izom Tiboréknak. 23:00-kor ordítva röhögcséltek, amikor utoljára kértem szépen...
Aztán egy éjszakás műszak után délelőtt 10 körül pizsamában átmentem egy üres söröskorsóval, és magamból kikelve közöltem, hogy bevágom a zárt ablakon, ha azonnal nem kussoltatja el. Azután minősíthetetlen hangnemben megtárgyaltuk, hogy ki kit nem hagy élni. Egy idő után belátta, hogy a társasházi élet nem neki való, így kiadta albiba egy háromgyerekes családnak. Érdekes, velük nincs gond, csak a normál családi élet hangjai...
Nem kell adatmentes bejelentéssel bajlódni, mert a bunkó azt hiszi, félsz, és nincs igazad. Személyesen szépen, de határozottan kell kérni, és ha nem használ, hívni a rendőrt. Ki kell jönniük, este 10 után csendháborítás az üvöltő zene.
Ha Izom Tiborékkal akad gondod, akkor is ez a helyes metódus. Egy munkatársnőm férjét, amikor másodszorra ment fel szólni, állba vágta Tibor. Könnyedén tehette, alacsony, vékony emberről van szó. Arra nem számított hogy a srác látleletet vett, rendőrségi feljelentést tett, bíróságig vitte a bátor izomembert. Azóta semmi baj nincs vele, igaz nem köszön, de őszintén, kit zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!