Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen gyógyszert lehetne a...

Milyen gyógyszert lehetne a problémáimra íratni (zajos szomszédok, körynezet)?

Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok depressziós, nem szorongok, és pánikbeteg sem vagyok. Sőt alapjáraton nyugodt ember vagyok. De a szomszédok, a zaj, állandó kutyaugatás ami miatt itthon nincs nyugtom már kikészít! És dührohamaim vannak ettől, meg néha úgyérzem az életem megmérgezik a szomszédok. Azt mondod költözzek? Tenném is ha lehetne, de sajnos csapdában vagyok. Viszont lassan kezelésre szorulok úgy érzem. Szóval az ideggondozóban ezzel a problémára lehet megoldás, gyógyszer például?
2012. márc. 6. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A hiba nem a szomszédokban van. Haladéktalanul fordulj orvoshoz, mert nem normális, hogy ennyire idegesítenek a zajok. Tudni kellene a saját dolgaidban elmélyedni annyira, hogy meg se halld őket. Nálunk is zaj van, zongorista szomszédokkal (több is!), meg egy kezdő fuvolistával :), de észre se veszem, úgy megszoktam. Foglalkozom a saját dolgaimmal, énekelgetek, tévézek, zenét hallgatok stb.
2012. márc. 6. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen az a baj, hogy nem tudok elmélyülni csak este, éjjel. Viszont ha elmegyek otthonról nem zavarnak a zajok, sőt szeretek a városba sétálni például. De otthon igénylem a csendet. Lassan nem merek leülni hogy meghalgassam a kedvenc albumom, mert ha szó szerint beleugatnak sírógörcs kerülget. Igazából azok a zajok zavarnak amik állandóak, és tudom nem néhány óra csak amit ki lehet bírni. Azért az ablakomtól 10 méterre lévő kutyák ugatását azért Te sem tűrnéd szerintem.
2012. márc. 6. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt így ha elmondom az ideggondozóban, nem néznek bolondnak? Gyógyszer van egyáltalán erre, amivel újra boldog, nyugodt lehetnék?
2012. márc. 6. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg képes lennél leszedáltatni magad pár hülye szomszéd miatt? És BOLDOG nem leszel a gyógyszertől semmiképp sem.

Patikában 100 Ft környékén kapod a füldugó párját, a szomszédokkal értelmes felnőttként kell elbeszélgetni, gondolom ez megvolt, ha nem megy ki kell hívni a rendőrséget. Volt már olyan per, ahol a szomszéd feljelentette a mellette lakókat mert állandóan ugattak a kutyái, így a vége az lett, hogy kiműtötték az állatok hangszalagjait. Vedd kezedbe a sorsod.

Vehetsz még Valeriánát, recept nélkül kapható, és hébe-hóba lehet szedni ha stresszes vagy, akinek meg nem használ ott már nagyobb probléma van.

2012. márc. 6. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Itt falun nem szokás rendőrért menni, még engem vinnének be. Rajtam kívül itt mindenki struccpolitikát folytat. A kutya pedig "szent állat" errefelé. Szóval biztos visszaütne a dolog. A füldugó jó, már hónapok óta azzal alszom. Még nappal is használom néha, de ez már sok? Egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy valahogy lelépek innen mert itt jobb már nem lesz:(
2012. márc. 7. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Füldugó. A lakást pedig lehet hangszigetelni. Műanyag ablakkeret stb.

21:54

"Lassan nem merek leülni hogy meghalgassam a kedvenc albumom"

Sennheiser CX 400. Shure E210. KOSS.

Vagy jó minőségű fej(nem fül)hallgatók.

2012. márc. 7. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!