Budapesten tényleg nagyon bunkók az emberek? És egyébként melyek azok a kerületek, utcák amik biztonságosak?
Budapest igen nagy város, és mindegyik kerületében vannak nyugodtabb és zűrösebb részek. Amit általában írni szoktak ilyenkor, az a Blaha, meg a Népszínház utca, de nekem speciel még nem volt ott veszélyes incidensem.
Talán Buda valamivel kulturáltabb, mint Pest.
Budapesten nem játssza meg magát senki,mindenki olyan,amilyen,viszont a vidéki ember mindig a becsületes rendes falusi paraszt szerepben van,de közben felgyújtja a házadat,ha egy tyúkoddal több van mint neki.
Én laktam vidéken 20 évig,de Bp-en sokkal jobb.
Kerületek,amik lazábbak:7,8,9,10,21
(persze mindez szerintem!)
:)
semmivel sem bunkóbbak mint máshol. Én vidéken lakom és tele van rosszindulatú emberrel az egész város, és még ez nem is nagy város. Átjárok a megyeszékhelyre, na ott ugyanez, meg vannak akiknek luxus a köszönés, és tudok ilyen szomszédot is.
előtte pesten laktam és tényleg más, de nem mondanám egyiket se rosszabbnak, viszont a sulikból kiindulva a kisvárosban ellenségesebbek voltak velem mint pesten, és mindkét városban több sulit is megjártam életem folyamán
Valaki említette a "szabad a hely?" kérdést a buszokon, na ez itt szokott menni, szinte mindenki megkérdezi a megyeszékhely és a városom közötti járaton, nyilván a többin is, de én azzal megyek. Monduk én nem kérdezem meg hanem csak leülök de előbb jól megnézem ki mellé ülök le ha nincs üres kettes hely. Ja és általában belülre ülnek a kettesen (szinte csak olyan van a távolságikon), én meg kivülre. És nem tartom magam bunkónak ezért, az ajtót se tartom meg, csak kilököm h ne csapódjon rá, mondjuk az időseknek megfogom és előre is engedem őket.
Na ki szerint vagyok ezek miatt bunkó?
Ja és az egykori kisvárosi sulimban a mai napig meg vagyok bélyegezve csak mert más voltam mint az átlag és akkor még csak hetedikes voltam. Volt osztálytársaim nagyrésze is, mostanában az egyiken renszeresen látom a buszon és marha bunkó volt velem, azzal indokolta h nem felejtette el milyen voltam hetedikes koromban s azóta eltelt 10 év. Itt is meg ott is vannak bunkó emberek, nem lakóhely kérdése
"Monduk én nem kérdezem meg hanem csak leülök de előbb jól megnézem ki mellé ülök le ha nincs üres kettes hely. Ja és általában belülre ülnek a kettesen (szinte csak olyan van a távolságikon), én meg kivülre."
Ez önmagában bunkóság, és nagy eséllyel nem véletlenül voltál kiközösítve, ha tíz évtávlatából ezt felhozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!