Hol keressünk kiadó lakást Budapesten?
3-an szeretnénk normális áron kiadó albérletet. (párom, párom kollégája és én)
Hol érdemes nézelődni?
Facebookon 1-2 csoportban figyelgettem, de sokan annyira el vannak szállva az árakkal. 1,5 szobás lakásért alsó hangon 100 000-250 000 Ft + közös költség + rezsi + kaució.
Maximum májusi költözéssel szeretnénk 1,5 szobás lakást reális áron.
Nem dohányzunk, nincs állatunk, kulturáltak vagyunk és időben fizetünk.
NEM fontos a belvárosban. Én jobban örülnék Zugló környékén :)
Légyszives adjatok tippeket!!
( Még az nehezíti a helyzetet, hogy én még nem vagyok Budapesten, hogy tudjak nézelődni... De 2-3 héten belül már fent leszek )
Pedig a facebook oldaltól jobb helyet nem fogsz találni. Rengeteg hirdetés van fenn.
Én egy szobát bérlek 35+rezsiért, így ebben a hónapban pl 60.
Egy kisszoba nappali lakást olyan 80-90 plusz rezsi között már lehet találni.
Természetesen van olcsóbb is, pl. ha bevállaljátok hogy egy drogelosztó házban laktok, vagy egy bordélyban, ilyenek. Ott valamivel alacsonyabbak az árak.
Ismerősömnek most kiadó a lakása. Belvárosban, Blaha mellett van közvetlenül, 4 szobás, de szobánként kiadó normális áron (ha jól emlékszem 35-15 között szobamérettől függően). Többször jártam ott, szép állapotú, a négy szoba teljesen külön bejáratú, és két fürdőszoba van.
Ha nem gond, hogy hármótokon kívül laknak még ott mások is, akkor írj és privátban adok elérhetőséget.
" Én jobban örülnék Zugló környékén :)"
Zugló elég drága, mivel közel a város ugyanakkor már viszonylag zöld övezet. Ha kicsit külsőbb kerületeket is nézel ott találsz kb 1000ft per négyzetméter áron havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!