SÜRGŐS! Ezek a helyek mennyire biztonságosak Budapesten (konkrétan leírtam lent)?
Figyelt kérdés
Ezek a helyek mennyire biztonságosak?
-Budapest 2. kerület, Hűvösvölgyi út
-Budapest 5. kerület, Molnár u.
-Budapest 5. kerület, Fejér György u.
-Budapest 5. kerület, Zoltán utca
-Budapest 11. kerület, Budafoki út
-Budapest 11. kerület, Kruspér u.
-Budapest 6. kerület, Csengery u.
-Budapest 6. kerület, Hunyadi tér
-Budapest 6. kerület, Mozsár utca
-Budapest 6. kerület, Bajza u.
-Budapest 6. kerület, Szív u.
-Budapest 6. kerület, Szondi u.
-Budapest 6. kerület, Eötvös u.
2012. júl. 13. 22:31
1/21 anonim válasza:
Sehol nem fognak megenni a kanibálok. Mit akarsz ezeken a helyeken csinálni?
3/21 A kérdező kommentje:
Költözni szeretnék, kb semmi fogalmam Pestről, csak annyit tudok hogy a VIII. ker meg a X. az nagyon rossz. Ezért gondoltam, hátha itt segítenek nekem esetleg...
2012. júl. 13. 23:35
4/21 anonim válasza:
:D ha lakni akkor én inkább a 8 kert ajánlanám.
5/21 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, hülye azért nem vagyok. pont előzőleg írtam h tudom, hogy a 8 az szar
2012. júl. 13. 23:56
6/21 anonim válasza:
Azért a 9 és 10 ker sem mindenhol rossz. Vannak helyek ahol igencsak jó lakni..Amúgy ki írtad a legdrágább kerületeket..
7/21 anonim válasza:
bocsi..a 8 kernek is vannak helyei ami elég jók,főleg hogy fel lett újítva
8/21 anonim válasza:
a VIII. és a X. kerületben is vannak normális helyek. ahogy a VI.-ban is vannak érdekesek (nekem a Szondi utcában voltak érdekes élményeim, de ettől függetlenül nem gáz). egyébként tényleg a legdrágábbakat soroltad fel... egyéb nem is jön szóba? persze ha albérlet, az megint más téma.
9/21 anonim válasza:
A 10. nagyon rossz? Barátom, téged jól félretájékoztattak...
10/21 A kérdező kommentje:
hát itt találtam olyan albérleteket amik érdekelnének, meg hogy a munkahelyemre is gyalog tudjak járni (nem akarok utazásra költeni). És itt olyan 50-60 ezer/hó közötti albikat találtam. Sztem az tök jó, de azért ezeket a kerületeket néztem mert azt olvastam, hogy biztonságosak, kulturáltak. Csak ugye minden kerületben vannak érdekes helyek, mint azt már mondtátok itt előttem, ezért írtam konkrét utcákat. Mert úgy mélyebben (meg mondjuk sehogy se) ismerem Bp-t.
2012. júl. 14. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!