SÜRGŐS! Ezek a helyek mennyire biztonságosak Budapesten (konkrétan leírtam lent)?
Ezek a helyek mennyire biztonságosak?
-Budapest 2. kerület, Hűvösvölgyi út
-Budapest 5. kerület, Molnár u.
-Budapest 5. kerület, Fejér György u.
-Budapest 5. kerület, Zoltán utca
-Budapest 11. kerület, Budafoki út
-Budapest 11. kerület, Kruspér u.
-Budapest 6. kerület, Csengery u.
-Budapest 6. kerület, Hunyadi tér
-Budapest 6. kerület, Mozsár utca
-Budapest 6. kerület, Bajza u.
-Budapest 6. kerület, Szív u.
-Budapest 6. kerület, Szondi u.
-Budapest 6. kerület, Eötvös u.
Az V. abszolút biztonságos, én is itt lakom.
A VI. is jó.
A Hűvösvölgyi út elég hosszú, így nem tudom.
A többi is ok.
jo hely kell , 13 ker angyalföld ....budaörs 2 ker sem rossz ahogy irtad. az 1 ker sem , 5 ker elmegy gazdag rész, 6 7 8 9 ajaj 10 nek egyes részei nem rosszak.
11 jo vidék gazdag rét.
16 ker sem rossz 14 15 ....zugló ha költöznél akkor ezeket keresd.
Egy tévhitet oszlatnék el:
VIII kerületnek a körúton belüli része teljesen jó.
a 6ban, amiket írtál, en bloc felejtsd el. az 1 dolog, h közel van mindenhez, viszont iszonyat ganék az ok az utcák.
a 2, 5, 11 korrekt hely, azokat ajánlom.
Én Laktam 2 évig a nyóckerbe..
Azért akadnak félelmetes fejek arra. Én harcedzett környezetből kerültem oda de néha azért volt hogy aggódtam.
Az 5 kerbe laktam utána az ahhoz képest hawai. Angyalfőldet nem ajánlom. állítólag kiszámíthatatlanabb mint a 8 ker. Zugló jó hely még az csendesebb ott sincsenek nagyobb problémák. Csak ha gyalog mész az örs felé (Azaz be a belváros felé) akkor ott a metróvégállomásnál sok a kihalt nagy terület ami szerintem rizikósabb.
2.kert ajánlom én ott élek, és nagyon biztonságos!
Semmi sem történik ott, és még hajléktalanok is alig vannak, akik meg vannak azok békések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!