Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért "menő" az egyeseknél,...

Miért "menő" az egyeseknél, hogy iszonyat hangosan bömböltetik a zenét a szobában/kocsiba/lakásban/udvaron?

Figyelt kérdés

És nem a kisebbségről beszélek!

Szomszéd autójában olyan hangerővel tombol a zene, hogy az utca másik végén is szó szerint hallani, és mindezt úgy, hogy a szomszéd 30 éves és a kocsiban ül!!

Nem süketül az ilyen meg? Ráadásul így még a mentőt sem hallja, ha mögötte jön.

Rokonéknál (tömbház) meg a felső szomszéd ilyen. Üvölteti a zenét, az egész lépcsőház azt hallgatja, számtalanszor szóltak már neki, és semmi. Még a rendőrség sem jön ki, mert nappal bömböltet.

A kollégiumban is lakott ilyen a mellettünk lévő szobában. Csutkára feltekerve ordított a zene, mindezt úgy, hogy ő néha bent sem volt a szobában. Ha a haverjai ott voltak, akkor meg pláne.

MIÉRT jó ez? Képtelen vagyok elhinni, hogy ez nem cseszteti ez a hangerő a fülüket. Ilyen hangosan a zenét sem lehet élvezni, ráadásul állandó fülzúgása lesz ettől az illetőnek.

Miért menő az, ha szabályosan ordít a zene olyan hangerővel, hogy a falak beleremegnek?

Mit élveznek ezek ebben? A zenéből szinte nem is lehet hallani már semmit, csak az eszeveszett ordítozást, zsongást.

2015. febr. 26. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Ja és még annyit h fülhallgatóval zenét hallgatni olyan mint gumival szeretkezni, éppen a legélvezetesebből maradsz ki...
2015. febr. 26. 12:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy zavarni merészel engem az órák óta bömbölő fülsüketítő zene.
2015. febr. 26. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Én fülhallgatóval jobban szeretek zenét hallgatni,sokkal jobban kihallom a hangokat a zenéből,és közben hangosan is hallgathatom,senkit nem zavarok vele...amúgy sem szeretem,ha hallják,hogy éppen mit hallgatok..elég ha én tudom...úgyhogy szerintem az ilyen emberek tényleg feltűnési viszketegségből hallgatják hangosan a zenét,hogy mindenki hallja,nem azért,hogy ők hallják és élvezzék a zenét...valami bajuk van...és engem is kicseszettül szoktak zavarni az olyen emberek
2015. febr. 26. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
*olyan
2015. febr. 26. 17:28
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Megértem,hogy valaki szereti a hangos zenét,azt nem ėrtem,hogy miért nem számít a másik nyugalma.Ez szimpla bunkóság,leszarja,mert nem érdeke másképp viseLkedni.Egy megoldás van,szépen kicseszni vele névtelenül.Hamar változtatni fog.
2015. febr. 28. 19:28
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Igazi lúzer,gyökerek ezek,lásd a 9,és 10-es hozzászólót.Csak félóráig hallgatja hangosan....

Lehet hogy te pont akkor szeretnél aludni,egy rohadt fárasztó nap után,vagy pont akkor fekszel 40 fokos lázzal.Intelligencia,de az ilyeneknek mondhatod.

De nem baj,előbb utóbb ők is kikapnak majd egy ilyen kretént szomszédnak,majd akkor mikor már gyerekük lesz pl.Majd akkor elgondolkozhatnak a félórájukon...

2015. márc. 6. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 16#, én vagyok a 10-es, én is utálom az unintelligens gyökereket, főleg hogy 128 az IQ-m.

De azt sem szeretem ha általánosítanak, nem mindenki gyökér és unintelligens aki hangosan hallgatja a zenét, ha valaki megkér hogy abban at időpontban ne zavarjam mert éppen alszik vagy tanulni szeretne biztos hogy nem fogom zavarni! De az sem megoldás hogy soha ne hallgathassak hangosan zenét mert az meg velem szemben nem lenne fair! Kertes családi házban lakok, panelban biztos más a helyzet ilyen téren, viszont soha az életben nem költöznék oda! Szép napot! ;)

2015. márc. 9. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Eleg gaz, nalam az veri ki a biztositekot, amikor valaki ugy hallgat fulhallgatoval zenet, hogy en is mindent hallok belole. Szerintem az is menoseg. Tutira nem kellemes neki sem, nem hiszem el, hogy nem faj a dobhartyaja tole es igy baromi nincs semmi ertelme sem a fullhallgatonak, sot...
2015. okt. 20. 12:39
 19/19 Joell ***** válasza:
nekem is van egy kozep kategorias hangrendszerem..eleg jo hangal...bar mar egy jobb hifi is tud kiadni komoly hangeron zenet.....lenyeg az hogy en is hajtom a 4 hangfalamat neha de sose ugy hogy ezt mas is hallja..es jo helyen lakom...alig vannak szomszedok.
2017. nov. 28. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!