Miért "menő" az egyeseknél, hogy iszonyat hangosan bömböltetik a zenét a szobában/kocsiba/lakásban/udvaron?
És nem a kisebbségről beszélek!
Szomszéd autójában olyan hangerővel tombol a zene, hogy az utca másik végén is szó szerint hallani, és mindezt úgy, hogy a szomszéd 30 éves és a kocsiban ül!!
Nem süketül az ilyen meg? Ráadásul így még a mentőt sem hallja, ha mögötte jön.
Rokonéknál (tömbház) meg a felső szomszéd ilyen. Üvölteti a zenét, az egész lépcsőház azt hallgatja, számtalanszor szóltak már neki, és semmi. Még a rendőrség sem jön ki, mert nappal bömböltet.
A kollégiumban is lakott ilyen a mellettünk lévő szobában. Csutkára feltekerve ordított a zene, mindezt úgy, hogy ő néha bent sem volt a szobában. Ha a haverjai ott voltak, akkor meg pláne.
MIÉRT jó ez? Képtelen vagyok elhinni, hogy ez nem cseszteti ez a hangerő a fülüket. Ilyen hangosan a zenét sem lehet élvezni, ráadásul állandó fülzúgása lesz ettől az illetőnek.
Miért menő az, ha szabályosan ordít a zene olyan hangerővel, hogy a falak beleremegnek?
Mit élveznek ezek ebben? A zenéből szinte nem is lehet hallani már semmit, csak az eszeveszett ordítozást, zsongást.
Az gáz hogy figyelmeztetésre sem hagyják abba.. Ilyenkor már illene.
De egyébként nem csak arról van szó, hogy "menő" hangosan zenét hallgatni. Vannak produktumok, amik akkor élvezhetők a legjobban, ha hangos és éles. Én is szoktam hangosan zenét hallgatni, sokkal jobban hallom az instrumentumokat, így van ereje. De azért annyira nem hogy másokat zavarjak vele.
Akkor tegyen fejhallgatót.
Én el nem hiszem, hogy úgy tudja csak évezni a zenét, ha a falak is remegnek.
Hát legtöbbször nem magyar számokat hallgatnak.
A kollégiumi idióta is egy csomószor rosszabbnál rosszabb angol rappeket nyomatott.
em mindig,de én is szeretek hangosan zenét hallgatni,leginkább takarítás közben.Ha épp buli van,azt kiírom.
Az meg hogy te csak a basszust és a zsongást hallod,az színtiszta fizika,más ha a hangfallal vagy egy szobában.
De néha-néha csinálja vagy folyamatosan?
Te mintaszomszéd vagy?
Máshol más zajforrás,kutyaugatás,tévébömböltetés,kiabálás stb,nincs?
Autóban tény,veszélyes,de egy mentőt nem csak hallani lehet,van olyan vezető aki zene nélkül sem "hallja" "látja" se a mentőt,se a rendőrt se a tűzoltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!