Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért "menő" az egyeseknél,...

Miért "menő" az egyeseknél, hogy iszonyat hangosan bömböltetik a zenét a szobában/kocsiba/lakásban/udvaron?

Figyelt kérdés

És nem a kisebbségről beszélek!

Szomszéd autójában olyan hangerővel tombol a zene, hogy az utca másik végén is szó szerint hallani, és mindezt úgy, hogy a szomszéd 30 éves és a kocsiban ül!!

Nem süketül az ilyen meg? Ráadásul így még a mentőt sem hallja, ha mögötte jön.

Rokonéknál (tömbház) meg a felső szomszéd ilyen. Üvölteti a zenét, az egész lépcsőház azt hallgatja, számtalanszor szóltak már neki, és semmi. Még a rendőrség sem jön ki, mert nappal bömböltet.

A kollégiumban is lakott ilyen a mellettünk lévő szobában. Csutkára feltekerve ordított a zene, mindezt úgy, hogy ő néha bent sem volt a szobában. Ha a haverjai ott voltak, akkor meg pláne.

MIÉRT jó ez? Képtelen vagyok elhinni, hogy ez nem cseszteti ez a hangerő a fülüket. Ilyen hangosan a zenét sem lehet élvezni, ráadásul állandó fülzúgása lesz ettől az illetőnek.

Miért menő az, ha szabályosan ordít a zene olyan hangerővel, hogy a falak beleremegnek?

Mit élveznek ezek ebben? A zenéből szinte nem is lehet hallani már semmit, csak az eszeveszett ordítozást, zsongást.

2015. febr. 26. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Az gáz hogy figyelmeztetésre sem hagyják abba.. Ilyenkor már illene.

De egyébként nem csak arról van szó, hogy "menő" hangosan zenét hallgatni. Vannak produktumok, amik akkor élvezhetők a legjobban, ha hangos és éles. Én is szoktam hangosan zenét hallgatni, sokkal jobban hallom az instrumentumokat, így van ereje. De azért annyira nem hogy másokat zavarjak vele.

2015. febr. 26. 11:28
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy gondolom, hogy az ilyeneknek feltűnési viszketegsége van. Errefelé a "megmondós" magyar rap számokat bömböltetik mindig... mintha ezzel akarnák megmondani mindenkinek a véleményüket az emberek... mert maguk nem merik kimondani. Vagy mittudomén, egyszer már megkérdezek valakit aki így hallgat zenét...
2015. febr. 26. 11:33
 3/19 A kérdező kommentje:

Akkor tegyen fejhallgatót.

Én el nem hiszem, hogy úgy tudja csak évezni a zenét, ha a falak is remegnek.

2015. febr. 26. 11:36
 4/19 A kérdező kommentje:

Hát legtöbbször nem magyar számokat hallgatnak.

A kollégiumi idióta is egy csomószor rosszabbnál rosszabb angol rappeket nyomatott.

2015. febr. 26. 11:37
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Mert nyomorult és ostoba, azért. Ezzel nem tudsz mit csinálni.
2015. febr. 26. 11:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Én azon csodálkozok, hogy nem károsodik a hallásuk, vagy nem süketülnek meg.
2015. febr. 26. 11:44
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként pár éve eltörölték azt a törvényt hogy csak este 10 után számít csendháborításnak, ha nappal hangoskodik indokolatlanul úgy hogy az valakit zavar, a rendőrnek kötelessége kimenni
2015. febr. 26. 11:46
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem feltetlenul menoseg kerdese. En is szeretem hangosan hallgatni, ugy szol igazan. Rockot, Heavy metalt sem erdemes halkan hallgatni.
2015. febr. 26. 12:04
 9/19 anonim ***** válasza:
63%

em mindig,de én is szeretek hangosan zenét hallgatni,leginkább takarítás közben.Ha épp buli van,azt kiírom.

Az meg hogy te csak a basszust és a zsongást hallod,az színtiszta fizika,más ha a hangfallal vagy egy szobában.

De néha-néha csinálja vagy folyamatosan?

Te mintaszomszéd vagy?

Máshol más zajforrás,kutyaugatás,tévébömböltetés,kiabálás stb,nincs?

Autóban tény,veszélyes,de egy mentőt nem csak hallani lehet,van olyan vezető aki zene nélkül sem "hallja" "látja" se a mentőt,se a rendőrt se a tűzoltót.

2015. febr. 26. 12:30
 10/19 anonim ***** válasza:
26%
Igen kedves kérdező, de úgy módisították a törvényt h bizonyos db felett büntetnek, alatta nem. A megadott érték pedig többnyire csak abban a szobában érhető el ahol bömböltetik a zenét, a mellette lévő szobában már nem. (Mértem már hitelesített db mérővel onnan tudom) szóval szerencsére ha pl porszívózás közben bömböltetem a zenét a szomszéd hiába nyafog nem tud tenni semmit... Természetesen este 8 után eszembe nem jutna zavarni bárkit is a hangos zenével, meg max 30 percet szokott bömbölni, de nehogy már néha ilyen kevés idő is bökje a csőrét a szomszédnak mert az már erősen szőrszál hasogatás...
2015. febr. 26. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!