Valakinek van olyan szerencsétlen élete mint nekem?
Figyelt kérdés
Egy kis házban lakunk 13 man, én 23 éves vagyok reggel hattól este 8 ig dolgozom, van egy kisfiam és egy a élettársam, a családunk nem csinál semmit nem takarítanak, mindent a barátnőmnek kell megcsinálnia, a hugom állandóan emberekhez jár amikor gyereke van, az öcsém a csöves nőjét aki ott eszik fürdik, onnan jár iskálba 14 évesen, és a szegény anyukámnak kell mindenért mennie harcolnia, ezek meg semmit nem csinálnak,
Tök elszomorodok, mert ha lenne időm akkor mindent megcsinálnák otthon, de ezek csak esznek és semmit nem csinálnak :(
2015. febr. 17. 17:01
2/7 anonim válasza:
hát igen...kis családot felnyalábolni és elmenni - albérletbe
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a tervem de ahol most dolgozom a fizetésem semmire sem elég :( egyalbérletet fizeni meg sok pénz,,, nem tudom mit csináljak
2015. febr. 17. 18:04
4/7 anonim válasza:
23 évesen, ilyen kilátástalan létre miért vállaltál egyáltalán gyereket?
5/7 anonim válasza:
Pályázzatok önkormányzati lakásra, persze nem biztos, de az is egy lehetőség. És nem tudom mennyi idős a fiad, de menjen bölcsibe, a párod dolgozni és máris két fizuból tudtok gazdálkodni.
6/7 anonim válasza:
Jah: ilyen környezetbe gyereket? Tipikus romacsalád, amit leírtál. Roma srác ismerősöm önkormányzati lakásban lakott, aztán odaköltözött a rokonság. A végén neki kellett lelépnie, pedig egy rendes, dolgos gyerek volt. Persze kapja be azért, én meg a szomszédban lévő lakásra fizethettem a CHF hitelt, ami a végén már duplájára nőtt. El is kellett adnom és most is albérletben lakom. De ez már egy másik sztori.
7/7 A kérdező kommentje:
Lesz új munka helyem hamarosan, de az is idő a gyerek bölcsibe jár az aszony probálkozik, meg én is, remélem rendeződik minden
2015. febr. 18. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!