Miért nem lehet azt a szerencsétlen embert békén hagyni?
miért nem hagyják h ott éljen, ahol eddig? Miért nincs joga hozzá, ha neki az jelenti az otthont? Miért kell kirángatni onnan és boldogtalanná tenni? én mint civilizált ember miért dönthetem el h hol akarok lakni ő miért nem? Nem értem ezt, önzőség szerintem. Az az ember sosem fog tudni beilleszkedni, eddig boldog volt, most tönkre teszik az életét..
Sajnos az emberek többsége nem képes megérteni társai valódi igényeit. Más kérdés, ha azt a területet felszántják vagy leégetik, és onnan menniük kell - de ha nem, akkor miért nem lehet tényleg békén hagyni őket?
Hasonló a helyzet az ember afrikai szerepvállalásával: olyan körülményeket erőltetett rá az ottaniakra, amelyekre akkor azok még nem voltak felkészülve. Igen, épültek utak, épületek, kórházak és iskolák, de amikor ezek a (mesterségesen létrehozott) államok függetlenedtek a hatvanas években, szinte mindben diktatúra alakult ki roncstársadalommal.
"az ember afrikai szerepvállalásával"
Mielőtt valaki félreértené: a szóban forgó, magát másnál "civilizáltabbnak" képzelő ember (nyilván az afrikaiak is emberek).
szerintem se ártott senkinek h ott laktak...
emlékszem volt korábban is egy eset h megtaláltak egy családot és elhozták őket és sorba bele is haltak, mert nem volt a szervezetük felkészülve a civilizált világ betegségei ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!