Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Te szólnál ezért?

Te szólnál ezért?

Figyelt kérdés

Panel lakásban lakunk a szomszédunk, aki még csak nem is közvetlen szomszéd (kb 4-5 fal választ el minket) sajnos siket.

Nem tudom mennyire súlyos, de amit beszél én nem értem. Sajnos nem érzékeli, hogy mennyire hangosan "beszél" ezáltal ordít de szó szerint.

Türelmes vagyok és megértő nem szeretném őt bántani de szinte egész nap akár éjjel is erre kelek fel.

Lehetne/érdemes neki szólni, hogy valahogy figyeljen erre? Ha egyáltalán képes rá.

Nem szeretném megbántani. Viszont már nehezen bírom. Még hozzátenném, hogy az ajtót is folyamatosan csapkodja.

2015. jan. 13. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy siket még nem kell ordítania. Sok siket ember van a földön mégsem kiabálnak, jelbeszéddel kommunikálnak, vagy ha nem érti a másik ember akkor beszélnek, de normális hangon. Az ajtó csapkodás meg bunkóság.

Próbáld meg közölni vele, hogy vegye lejjebb a hangerőt. a megérti megérti, ha nem próbálkozz tovább. A többi szomszéd nem szól semmit?

2015. jan. 13. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogyne, ha szépen udvariasan megkéred nem sértődhet meg.

Ha mégis, akkor egy barom és nem számít a véleménye.

2015. jan. 13. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap szóltak, hogy márciusban költöznek :) megoldódott a probléma.
2015. jan. 20. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!