Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen idegesítő vagy zavaró...

Milyen idegesítő vagy zavaró dolgokat csinálnak a szomszédaitok? Hogyan tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csattogósan kefél, sehogyan, mert én is így szoktam.
2015. jan. 4. 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Az egyik volt szomszédunk a sövény mögül leskelődött...

Szemből néha halljuk a zenét, de az elég jó szokott lenni, úgyhogy nem zavar. :)

Azóta szerencsére jó szomszédaink vannak. :)

2015. jan. 4. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédban van egy kocsma, tipikus falusi öregalkesz kocsma. Reggel odamennek a nyugdíjasok és délután összeesnek mindig az utca közepén :D Télen ki szoktuk hívni a mentőt. nyáron nem, ott fekszenek egy két órát aztán hazamennek :D
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Például egy 50-60 év körüli nő a társasházban hangosan bömböltette a tévéjét akár éjjel is. Először jól nevelt diplomásként megkértem hogy ne így legyen. Mire azt felelte hogy mi közöm hozzá és folytatta tovább, mert úgy érezte hogy ettől ő lett a domináns. Erre elkezdtem dörömbölni kalapáccsal a betonfalat. Na ez már nem tetszett neki. De ettől még mindig hangos volt néha a tévéje, például hajnali kettőkor ha kedve támadt bekapcsolta. Erre én lekapcsoltam a villanyóráját. Majd egy szál bugyiban kiment visszakapcsolni, de kulcsot nem vitt és a szél meg bevágta a lakása ajtaját. Na erre kitört a pánik, mert fél társasház megcsodálhatta hülyeségét. Értek a zárak szereléséhez, de mégsem mentem ki hogy kinyissam az ajtaját. Mivel hetek óta szándékosan zavart a tévéjével. Éjjel hívott ki zárszervizt, mert egy másik hozzáértő szomszédom sem nyitotta ki neki. Én meg megszakadtam a röhögéstől a szobámban.

De még ez sem volt elég neki. Ezért fél kilós kalapáccsal részeg culágert is megszégyenítő módon addig dörömböltem a betonfalat míg csend nem lett. Azóta is síri csend van. Az ilyenek csak ilyen nyelven értenek. Ha meg vannak alázva tettük miatt, ha negatív következményekkel járnak tetteik, akkor hajlandóak érteni. Mint az állatok.

5/12 anonim válasza:
Szőlőt permetel azzal minket is rendesen lefúj.. :( ellene? semit!
2015. jan. 4. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Hát kisgyerekes család,de tapintatlanul megy a kiabálás éjjeleken is. Átdörömbölök de semmi. Mikor hallgatok a metált jön a dörömbölés,de visszakiabálok hogy nem érdekel :)
2015. jan. 4. 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

#4: :DDDD

Az én szomszédaim szerencsére csak ritkán vannak itt, inkább nyaralónak tartják fenn a házat. Viszont olyankor hajnali 3 órakor még olyan hangos hegedűszó hallatszik, hogy agybajt lehet tőle kapni. És mindig panaszkodnak, ha nappal(!) ugat a kutyánk...

2015. jan. 4. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Valahol az emeleten lakik egy idióta a totál hülye gyerekével és kutyájával. Néha én is hallom a földszinten hogy még egész éjjel is rendszertelen időközönként nagy zuhálások hallatszanak a lakásukból, amibe az egész betonépület szinte beleremeg. Egy más valaki ezért teljes erőből meg szokta dörömbölni a radiátorcsövet. Valamint azt tapasztaltam hogy mindenki úgy beszél velük mint vágóhídon levágás előtt az állatokkal. Mondjuk meg tudom érteni. Akiben annyi intelligencia és jólneveltség sincsen hogy egy társasházban vagy bármely közösségben ne zavarjon senkit, arra nem tudok mást mondani hogy akkor minek él. Vagy pedig költözzön ki egy szemétlerakó helyre a patkányok közé.
2015. jan. 4. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Én tanyán élek és a szomszédom állatai elég sokszor "áttévedtek" a földünkre. Párszor rájuk engedtem a kutyáimat, amik hazáig kergették az állatokat, de volt, hogy a szomszédomnak is az ól tetejére kellett menekülni, ha nem akart a kutyáim martaléka lenni. Pár ilyen esetből tanult, úgyhogy egy ideje vigyáz a jószágaira.
2015. jan. 4. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Ėvekig hangos zene,jó mély basszussal,minden nap,éjjel is.Óbégattam vele egy idő után,hiába.Elköltözött,hála az égnek.Majd jött egy másik,aki ėvekig szintén üvöltette a kertjėben,mert úgy szép az ėlet.Nappal több óra zene,este meg a haverok,hétvégén meg nagyobb buli,mert lazítani is kell.Szépen kėregettem,semmi,még nyomott is rá egy keveset.Csak remėlem hogy elviszi a mája vagy a tüdeje a drágát.Sajna nőként az ilyen pálikat csak még jobban felhúzzák,ha szólni merek.Tálán egy palacsinta sütővel a kezemben kellene tárgyalnom..
2015. jan. 4. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!