Mit lehet egész nap flexelni? Miért van mindenhol 1 lakó, aki egész nap flexel?
Nem tudom, de nálunk is van.
Legszívesebben a fejét nyesném le azzal a cuccal.
Hetente feljelenti valaki, akkor pár nap csend van a bírságolás után, aztán kezdi elölről.
Ebben a pillanatban is szól a flex itt is már vagy 3 órája XD
Igazából én élvezem mert így olyan hangosan bömböltethetem a zenét hogy még a flexet is elnyomja, anélkül hogy bárki szólna érte :D
Egész nap Nightwisht fognak hallgatni a szomszédok, ha tetszik, ha nem míg el nem áll f*aszomba ez a zaj :D
én elcserélném az én szomszédaimat a flexesre...felettem lakó nagycsalád éjjel üvölt, a nyanya jaj-jaj-jaj koncertet tart...a falszomszédoméknál az a ritka, ha nem üvöltenek egymással, lehetőleg hajnalban vagy az éjszaka közepén + pár bútor borul, a tüc-tücölt cigányzene napi szintű üvöltetésére már nem is reagálok
most éppen valami vadbarom koncertezik az ablakom alatt, hogy "megakarokhalni"...
amennyiben érdekel a csere, írj privátot! ;)
Itt is ez megy hétvégente. Szombat reggel 6 indul a flexes idióta. Nyomja 10-ig. Utána 10 perc szünet. Következik a másik szomszéd, fűnyírót be, 15 percenként megállítja 10 percekre a fűnyírót, majd újra kezdi. Délután 4-re befejezi, úgy, hogy hetente nyírja a füvet. 5 körül eszébe jut a 3. szomszédnak, hogy kéne tűzifát vágni télire. Este 8ig nyomatja.
Vasárnap kezdődik elölről.
Mondtam a haveromnak, hogyha egyszer nyerek a lottón, akkor biztos felbérelek pár embert, akiknek az lesz a dolga, hogy az utcánkban éjjel nappal folyamatosan nyomassák a flexet a fűnyírót és a láncfűrészt.
"hetente nyírja a füvet"
Háát ez a fű már csak ilyen gonosz állat, megnő magától 4-5 nap alatt. Gondoltad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!