Mit lehet egész nap flexelni? Miért van mindenhol 1 lakó, aki egész nap flexel?
"Háát ez a fű már csak ilyen gonosz állat, megnő magától 4-5 nap alatt. Gondoltad volna?"
Nem, de köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Minden nap tanul valami újat az ember.
"És azért állítja le 15 percenként ,hogy kiürítse a fűgyűjtő tartályt. De átmehetsz segíteni neki akkor hamarabb végez."
Nem fűgyűjtős a fűnyírója, szóval ez nem nyert. De trollkodj tovább, hátha legközelebb bejön.
"Majd kedvedért körömcsipesszel fogja vágni a füvét."
Nem kérte azt senki, én sem, csak leírtam, hogy milyen zajártalmak vannak hétvégente.
"Komolyan hihetetlen milyen emberek vannak. " Ezzel a megállapításoddal viszont egyetértek, mivel tök nyugisan leírtam mi a helyzet, neked pedig az volt az első dolgod, hogy beleköss a mondandómba.
Miért kell valami agyatlan trollnak mindig kiforgatnia a mások által leírtakat? De ha így boldog vagy, akkor csináld csak. További jó kötekedést az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!