Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Illett volna szólni?

Illett volna szólni?

Figyelt kérdés

Kisvárosban lakunk, eléggé a szélén, nagy telkeken vannak a házak, 800-1500nm között. Mi telkünk is 1500nm, hátsó szomszédunké szintén. Nem vagyunk jóban (mondjuk baráti viszonyban) a hátsószomszéddal, köszönőviszony van. Hátsó szomszédunk mult héten szombaton a saját kertjében tartotta meg a lakodalmát 2db óriási sátorban. Jó sokan voltak. Mondanom sem kell, hogy természetsen nem szólt előtte, és így hallgathattuk hajnali 5-ig a nagy mulatozást. Nekünk 3kisgyerekünk van, és a mellettünk lakóknak szintén van 2-3.

nem akarok rosszmájúskodni, meg különben is múlt héten volt ez, de azért reggel tök kialvatlan fejjel mondtam a férjemnek, hogy azért szólhattak volna, elmentünk volna a mamáékhoz aludni. Gyerekeim aludtak, de meg-megébredtek a nagy csuhajozásra az éjszaka közepén, én kb óránként fentvoltam, vagy a kiabálásra, vagy a gyerekeim felriadásai miatt.

Anyukámnak is meséltem másnap- szerinte én lihegtem túl ezt az egészet.

Ti szóltatok volna egy ilyen szituban a szomszédoknak? mert én szóltam volna. Én gondolom rosszul?

2014. okt. 30. 23:00
 1/10 anonim válasza:
100%
Ekkora távolság esetén nem feltétlenül, jószomszédi viszony miatt esetleg. De a készülődést ti is láthattátok.
2014. okt. 30. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
hűha....
2014. okt. 31. 06:31
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is bazira tulliheged, foleg h a gyerekeid aludtak..
2014. okt. 31. 06:52
 4/10 anonim válasza:
48%

Nem lenne bennem tüske, nem foglalkoznék többet a dologgal, most hogy már lezajlott, nem ér annyit.

De én is dühös lettem volna. Egyszerűen nem szeretem, ha valaki ennyire nem figyel a másikra. Nem engedélyt kellett volna kérnie, csak szólni, szerintem szép gesztus lett volna és akkor te átcuccoltál volna családostul a mamához. Vagy a másik szobába teszed le a gyerekeket, mit tudom én.

Nálunk kisebb telkek vannak ugyan, de baromira tud bosszantani, mikor nem figyelnek másra az emberek. Mindegy, bele sem megyek, nálunk havonta van valami idióta.

2014. okt. 31. 07:44
 5/10 A kérdező kommentje:

A házunktól kb 40m-re voltak a sátrak, és nem láttam a készülődést a kerítéstől, meg pont a 2db fánk kitakarta a sátrat is. Csak péntek este láttam a sátorállítást, akkor is csak azért, mert sokáig nagyon világítottak.

És mondom, nem csináltam belőle ügyet, de én szóltam volna- ennyi.

Kiváncsi voltam, más mit csinált volna- de úgy látom, másnak is ez a természetes, hogy ennyire nem veszi figyelembe a másikat.

Köszi a válaszokat!

2014. okt. 31. 11:28
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es

én is így gondolom

Szerintem nem nagy dolog, hogy odafigyelünk másokra.

MÉg ha nem is egymás szájában lakunk mi konkrétan a szóban forgó szomszéddal, így is zengett a házunk hajnali 5-ig a lakodalmas zenétől.

Azért kertvárosban nem illik 10után hangoskodni- ha jól tudom.

De mondom, ezen már túl vagyunk- igazából nem érdekel az egész, csak kiváncsi voltam, hogy más szólt volna- vagy sem.

Köszi.

2014. okt. 31. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Mi nem haborodtunk fel rajta, te meg tulporogsz aztan meg lepontozol meg beszolsz ha nem veled ertunk egyet. Minek kerdezel?? Akkor eld ki a flusztraciodat mashol.. hihetetlen komolyan!!
2014. okt. 31. 13:06
 8/10 anonim válasza:
71%

Nyugi utolsó, te pörögsz túl. Honnan veszed, hogy a kérdező pontozott. Velem egyet értett, mégis le vagyok pontozva. Téged meg én pontoztalak le.

Azért a pontrendszer miatt ne lovald bele magad egy hisztibe, nem ér annyit.

4es

2014. okt. 31. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Ne aggodj nem hisztizek, nem szokasom, csak nem szeretem a nem kompromisszumkesz embereket. Legyel boldog vele h lepontoztal, most biztos hihetetlen hatalmat erzel a kezedben:-D! Eleted legnagyobb orome legyen :-P!
2014. okt. 31. 13:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!!

Nem pontoztam direkt senkit se le- se fel! A pontozások mások véleményét tükrözik- hidd el!

Csak véleményekre voltam kiváncsi!!

Már levontam a következtetést! :(

Sajna itt csak ez megy- egyből a beszólongatás.

Szomorú inkább... mint örömteli. :(

2014. okt. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!