Illett volna szólni?
Kisvárosban lakunk, eléggé a szélén, nagy telkeken vannak a házak, 800-1500nm között. Mi telkünk is 1500nm, hátsó szomszédunké szintén. Nem vagyunk jóban (mondjuk baráti viszonyban) a hátsószomszéddal, köszönőviszony van. Hátsó szomszédunk mult héten szombaton a saját kertjében tartotta meg a lakodalmát 2db óriási sátorban. Jó sokan voltak. Mondanom sem kell, hogy természetsen nem szólt előtte, és így hallgathattuk hajnali 5-ig a nagy mulatozást. Nekünk 3kisgyerekünk van, és a mellettünk lakóknak szintén van 2-3.
nem akarok rosszmájúskodni, meg különben is múlt héten volt ez, de azért reggel tök kialvatlan fejjel mondtam a férjemnek, hogy azért szólhattak volna, elmentünk volna a mamáékhoz aludni. Gyerekeim aludtak, de meg-megébredtek a nagy csuhajozásra az éjszaka közepén, én kb óránként fentvoltam, vagy a kiabálásra, vagy a gyerekeim felriadásai miatt.
Anyukámnak is meséltem másnap- szerinte én lihegtem túl ezt az egészet.
Ti szóltatok volna egy ilyen szituban a szomszédoknak? mert én szóltam volna. Én gondolom rosszul?
Nem lenne bennem tüske, nem foglalkoznék többet a dologgal, most hogy már lezajlott, nem ér annyit.
De én is dühös lettem volna. Egyszerűen nem szeretem, ha valaki ennyire nem figyel a másikra. Nem engedélyt kellett volna kérnie, csak szólni, szerintem szép gesztus lett volna és akkor te átcuccoltál volna családostul a mamához. Vagy a másik szobába teszed le a gyerekeket, mit tudom én.
Nálunk kisebb telkek vannak ugyan, de baromira tud bosszantani, mikor nem figyelnek másra az emberek. Mindegy, bele sem megyek, nálunk havonta van valami idióta.
A házunktól kb 40m-re voltak a sátrak, és nem láttam a készülődést a kerítéstől, meg pont a 2db fánk kitakarta a sátrat is. Csak péntek este láttam a sátorállítást, akkor is csak azért, mert sokáig nagyon világítottak.
És mondom, nem csináltam belőle ügyet, de én szóltam volna- ennyi.
Kiváncsi voltam, más mit csinált volna- de úgy látom, másnak is ez a természetes, hogy ennyire nem veszi figyelembe a másikat.
Köszi a válaszokat!
4-es
én is így gondolom
Szerintem nem nagy dolog, hogy odafigyelünk másokra.
MÉg ha nem is egymás szájában lakunk mi konkrétan a szóban forgó szomszéddal, így is zengett a házunk hajnali 5-ig a lakodalmas zenétől.
Azért kertvárosban nem illik 10után hangoskodni- ha jól tudom.
De mondom, ezen már túl vagyunk- igazából nem érdekel az egész, csak kiváncsi voltam, hogy más szólt volna- vagy sem.
Köszi.
Nyugi utolsó, te pörögsz túl. Honnan veszed, hogy a kérdező pontozott. Velem egyet értett, mégis le vagyok pontozva. Téged meg én pontoztalak le.
Azért a pontrendszer miatt ne lovald bele magad egy hisztibe, nem ér annyit.
4es
Köszi utolsó!!
Nem pontoztam direkt senkit se le- se fel! A pontozások mások véleményét tükrözik- hidd el!
Csak véleményekre voltam kiváncsi!!
Már levontam a következtetést! :(
Sajna itt csak ez megy- egyből a beszólongatás.
Szomorú inkább... mint örömteli. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!