Akartatok már öngyilkosok lenni felső szomszéd miatt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 12:06
11/19 A kérdező kommentje:
elírtam: *elköltözni*
2014. okt. 23. 08:14
12/19 anonim válasza:
hát ha este zajonganak, akkor csendháboritás miatt rendört is lehet hivni.. ha nappal akkor sajnos nem lehet semmit tenni.. de ez miatt nem kell öngyilkosnak lenni :D te meg mutass nekik egy két jò zenét max hangerőn.. :) lehet tetszeni fog nekik
#4 -es vagyok
13/19 A kérdező kommentje:
Kihagytam az ajtócsapkodást! 4-es: sajnos, ha hangos zenét kapcsolnék, akkor az az alsót is idegesítené, ő pedig rendes. Nem tudok hogy bosszút állni, börtönbe meg nem akarok menni.
2014. okt. 23. 12:20
14/19 anonim válasza:
Öngyilkos még nem. Gyilkos már igen.
15/19 anonim válasza:
Hangfalakat meg mélynyomót szerelj a plafonra, a plafon felé fordítva, a többi oldalát meg szigeteld le szivaccsal. Aztán mehez a lagzi lajcsi. :D
16/19 anonim válasza:
Teljes mértékben átérzem a problémádat kedves kérdező! Fölénk kb 8-9 éve költözött be egy család, anya,apa és egy akkor kb. 7 èves kisfiú. A gyerek 0-24be rohangált, többször lett szòlva nekik, az egyik alkalommal arra riadtunk fel éjszaka hogy leszakadt a plafonunk !!! Persze ezt sokan ráfogtak olyanra hogy régi építésű a panelház, de érdekes hogy ez eddig a környezetünkbe senkivel sem fordult elő. Természetesen egy bocsánattal megoldották a problémát. Később már kutyát is kapott a gyerek, ami orrba szájba ugat. Mire kezdett volna kinőni ebből a gyerek, megérkezett a drága öcsikéje! kb. 1,5-3 évig semmi probléma nemvolt, de elkezdett járni, és utána futkározni mint a bátyja. Hogy izgibb legyen a történet hozzájön az is hogy nálunk a konyhába kő van, a szobákba pedig régi fajta szalag parketta. A nő egész nap mos, éjszaka is. Hétvégén reggel hètig tudunk aludni max mert 7.05kor már trappol felettünk. Legkorábban éjfélkor tudunk elaludni. Ha az utcán vagy a ház előtt a parkban vannak akkor pedig kèzbe hordja az 5 éves gyereket, a lèpcsőházba úgy jönnek mennek, mintha marhacsorda vonulna , a gyerek rendszeresen ordítva jön fel , anyuka persze nem szòl rá , mert végülis minek. Nyáron nem egyszer öntöttek le vizet vagy saras vizet az erkelyükről, mikőzben nekünk kint száradtak a ruhák. Mikor Anyu felszòlt hogy ezt talán mégse kéne, még a nő szólt vissza flegmán, nevetve hogy ha akkora probléma, vigye fel neki Anyu majd ő kimossa. Minden nap gyomorideggel jövünk haza hogy vajon ma mit fognak alkotni. A konyhäba rendszeresen tologatják a kövön a fémlábas széket, mert minek azt felemelni végülis. Anyum reggel 5kor kel, este fél kilencre ér haza, pihenni semmit nemtud(unk). Akkor volt csak nyugalmunk mikor nyáron egy hétre elmentek nyaralni.
17/19 anonim válasza:
előző vagyok, náluk helyett véletlen nálunkot írtam :)
18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ez mással is előfordul! Durva dolgokat írtàl! Nem tudtok elköltözni? Én azt fogom, mielőtt kikészülök!
2014. nov. 3. 18:27
19/19 anonim válasza:
ajtócsapkodásra vegyél neki ajándékba ütköző szivacsot amit az ajtó szélére kell ragasztani, és így tompa hangot ad ki az éles csapódás helyett. 300 forint kb~...
és kérd meg hogy halkabban végezze a napi teendőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!