Akartatok már öngyilkosok lenni felső szomszéd miatt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 12:06
3/19 anonim válasza:
Én felsőszomszéd-gyilkos akartam lenni felső szomszéd miatt.
4/19 anonim válasza:
nem.. miért te az akarsz lenni miatta?
5/19 anonim válasza:
Ja, én is inkább a felső szomszédot akartam megölni, nem magamat.
6/19 A kérdező kommentje:
4-es: igen, fontolgatom, mert kikészít. De úgy gondolom nem érdemelné meg, nem ér annyit.
2014. okt. 22. 18:03
8/19 A kérdező kommentje:
"Maths": köszi, az lesz, de előtte felküldöm szerintem hozzájuk a nagydarab unokatesómat, hogy bakanccsal fejberúgja egyesével őket . Aztán pedig minden áldott nap rendőrt hívok rájuk éjszaka. Talán ettől a 2 dologtól majd észbe kapnak.
2014. okt. 22. 20:59
9/19 anonim válasza:
De egyébként, hogy érted, hogy kikészít? Egész pontosan?
10/19 A kérdező kommentje:
Olyan hosszú lenne, hogy el se férne itt az oldalon! Minden napom egy gyomorgörcsben telik! Elköltözik meg esélyem nincs! Egy mondatban írom le inkább csak, mert estig írhatnám. 0-24-ben kopog, tárgyakat ejteget, trappol, függönyt huzogat....de még sokminden van. Gyomorgörccsel alszom el minden este, és kelek. Ráadásul tudom, hogy valamiért utál, de nem tudom, hogy miért és még emiatt is kikészülök. Én egy normális, rendes ember vagyok, akkor mi oka van utálni? Milliószor csengettem már hozzájuk, tudtam, hogy otthon vannak, és mégsem nyitották ki az ajtót! Ennyit tudok leírni most.
2014. okt. 23. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!