Ti most ilyen helyzetben kifizetnétek? Lakótárs
Figyelt kérdés
Szóval együtt lakok két csajjal, anyukámé a lakás. Elmentem nyaralni mire visszajöttem a mikró hazavágva. jó mindegy, szereztem újat ( szerencsére sikerült ingyen megoldani), nem szóltam nekik h fizessenek (a mikró az enyém nem a lakáshoz tartozott), most letört a WC deszka, állandóan lejárt de megcsináltam, mire hazajöttem szintén tönkrevágva. itt is jaj nem én voltam (biztos vagyok benne melyikük tette tönkre). Jó most hazaérek és írt levelet hogy vett egy új WC deszkát (műanyag szart amiért egy forintot nem adnék az előző kb 10ezer volt) és adjon bele mindenki fejenként 400 forintot. NEM nem a 400 forint vág haza nyilván, hanem az hogy ÉN személy szerint nem voltam itthon amikor leszaggatta a WCről az előzőt, ehelyett vette a másikat ami ingyen sem kéne, holott a mikró szállításába se kértem egy fillért se. (fémet raktak bele a szervíz szerint azért ment tönkre, ezt azért észreveszi az ember szerintem.) Ti kifizetnétek?2014. szept. 26. 16:10
2/3 anonim válasza:
Kib*sznám mindkét csajt és zárcsere. Nincs több fölösleges probléma. Barbárokkal nem lehetne ezt megbeszélni.
3/3 anonim válasza:
dobd ki őket, nem viselkednek úgy, ahogy kellene. ha mégsem, akkor se fizesd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!