Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ezeket hogyan mondjam el a...

Ezeket hogyan mondjam el a szobatársamnak, vannak eléggé idegesítő dolgai?

Figyelt kérdés

Dániában tanulunk, és most 3 hete költöztünk be, de azóta kiderült pár idegesítő tény róla..

pl a takarítást abszolút nem ismeri, én meg nem fogok takarítani utána, hogy aztán összekoszolja, még amikor kifröccsent főzéskor a cucc az edényből, tök dzsuva lett az egész főzőlap, azt sem mosta el, még azóta ott szárad..én meg azért nem csinálom meg mert nem az én feladatom

az edényeket, evőeszközöket már 2x elmostam, az egész szettet, erre sorjában kajál velük és utána beledobja a mosogatóba és mikor enni akar elmos egyet + egy tányért, és ez így megy, már egy hete teli van a mosogató koszos edényekkel, evőeszközökkel

kr...va idegesítő, Román gyerek, most már nem is beszélgetünk sokat, van, hogy órákig semmit

20f

2014. szept. 14. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Lőd le magad .
2014. szept. 14. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Odaállsz elé, és a szemébe mondod, hogy nem vagy se az anyja, se a cselédje, pakoljon el maga után. Vagy pakolj el mindent, legyen elöl 2 tányér, 2 kanál, 2 villa, 2 kés, 2 edény főzni, mindenki használja a sajátját. Ha kussban ülsz, persze, hogy nem fogja megcsinálni.
2014. szept. 14. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ööö...hát elég tahó azt meg kell hagyni..vagy inkább csak lusta :/ Szerintem mondd meg neki, hogy ez így nem lesz jó, ő is csináljon valamit, ha viszont jó szóval nem lehet rá hatni és továbbra sem csinál semmit akkor, nem tudod valahová máshová /kollégium esetében másik szobába/ átkéretni magad? Úgy értem, hogy kollégiumban vagytok-e egyáltalán, vagy hol?^^

Viszont, ha a helyedben lennék én sem takarítanék más helyett szóval továbbra se tedd ;D Ha más nem, neveld meg! 3:) ;D

2014. szept. 14. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
én kaptam ezt az helyet és neki ajánlottam fe(amikor még nem ismertem ennyire), tehát az első ami történne, ha valamelyikőnknek el kellene hagyni a szállást, az lenne, hogy ő menne el..de mivel 160 ezernyi koronát már be kellett fizetni, ezért ez nem úgy van, hogy csak úgy valamelyikőnk átköltözik
2014. szept. 14. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Függessz ki valahova egy házirendet.
2014. szept. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!