A fölöttünk és a mellettünk lakó szomszédok egész nap nem csinálnak semmit,de amikor eljön az éjjel 11-12 óra,az egyik nekiáll fúrni meg kalapálni..a másik meg vagy gitározik vagy szekrényt húzogat!!!
Már rettenetesen idegesít a dolog! Nem szóltam még nekik..nagyon türelmes vagyok,de mostmár kezd elfogyni a birka türelmem!
Szerintetek?
2014. aug. 26. 15:56
1/5 anonim válasza:
Este 8 után tilos a szomszédokat zavaró zajjal járó tevékenységet folytatni.
2014. aug. 26. 16:08
2/5 anonim válasza:
Nem, velük van a gond, este 8, van ahol 10 után tilos lármázni, vedd elő a házirendet, vagy kérj egyet a gondoktól és a zajongásra vonatkozó részt fénymásolva add át nekik, vagy dobd be a ládájukba, ha erre sem hagyják abba, akkor a gondnok vagy közös képviselő beszélgessen el velük.
2014. aug. 26. 16:13
3/5 A kérdező kommentje:
Azért merült fel bennem hogy velem van a baj,mert rajtam kívül más szomszédot nem zavarja!!
2014. aug. 26. 16:52
4/5 anonim válasza:
Őket is zavarja, de szrnak rá, nem akarnak konfliktust.
Én átmennék és szólnék, és ha nem változtatnak, akkor rájuk hívnám a zsarukat párszor.
Amúgy nálunk a szomszéd ro.hadt kutyái - 4 kaukázusi dög, amit nem is tarthatna rendelet szerint - kb. este tíztől reggelig kisebb-nagyobb megszakítással hol ugatnak (füldugóval nem lehet elviselni), hol vonyítanak... már az önkormányzatnál a petíció, amit csomóan nem írtak alá, (nem tudom, mitől félnek, mert őket is zavarja, mikor éjszaka rákezdenek). Ennyit az összetartásról... -.-
2014. aug. 29. 15:13
5/5 anonim válasza:
Szerintem először inkább szólj át hogy zavar, nem tudsz aludni. Mondom ezt abból kiindulva, hogy mi is hasonlóan vagyunk, mármint nekikezdtünk egy kisebb felújításnak, és mivel párom állandó éjjeles (így nappal alszik), nekem is estére (10-re jár, úgyhogy az utánra) jut a takarítás, ami van hogy a szekrény húzogatásával jár, vagy a fal kaparás (festünk is). Bár nekem még nem szólt senki, de ezt tartanám a legtisztábbnak, mert anélkül nem tudom hogy zavaró tényező, vagy hogy nagyon áthallani. 22/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!