Hogy keveredjek ki a maffiából? Teljesen magam alatt vagyok.16/f
A másik meg:
"még rá is vertek egy pénzbirsagot, amit segítettem volna megszerezni neki"
Háhá. Ha találnak a lakásodon cuccot, nem pénzbírságot kapsz:) Egyáltalán hogy jön ide a pénzbírság, mire fel? Gyorshajtott talán, miközben kivitte?:DD Ha létezne is a pénzbírság, majd pont a te 2 g füved ára fedezi. Ejj, figyelnél legalább a részletekre, elég sz.r lehetsz irodalomból:D
Na én meg sréhen melletted, 18.
Nem hiszem, hogy a kerülethatár egy csapat GI Joe rendőrt, meg egy csapat életuntat választ el:P
ez hol maffia :DD xDD
koltozzetek el es te meg takarodj elvonora aztan csaaaa :D
A 16 évesek már ilyen keményen nyomják? Te b*sztad el, vállald a felelősséget! Inkább öngyilok lennél minthogy megbeszéld ezt a dolgot a szüleiddel? Az elég nagy baj!
Ha kiakarnak nyírni és ennyire félsz akkor meg miért akarnád megölni magad? Nem gyanús hogy ugyanott vagy?:)
Inkább várj ki, lehet csak piti dílerek akiknek csak a szájuk nagy. Előbb utóbb úgyis kiderül.
Költözz el,menj messzire,kezdj új életet! Persze miután elmondtál mindent a szüleidnek. Őket úgysem fogják bántani,ettől ne félj.
Jaj ne etessétek már tovább:D
Koma én ismerem a környéket, az ügyek nem itt, és nem veled kezdődnek, téged anyád üldöz a felmosóval maximum:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!