Hogyan keveredjek ki ebből a hülyeségből?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, elkezdtem járni egy 21 éves fiúval, de nagyon megbántam! Kilenc hónapja vagyunk együtt, nemrég rávett, hogy lefeküdjünk, de azóta úgy érzem, hogy nagyon nagy hülyeséget tettem. Azóta érzem, hogy nem is szeret csak azért kellek neki, hogy a haverjainak dicsekedjen. Szörnyen érzem magam, megmondtam neki, hogy szakítani akarok, de azt mondta nem mond le rólam, és nem hajlandó békén hagyni. Folyamatosan zaklat, hívogat, kémked utánam. Azt mondta csak akkor hagy el, ha lesz másik pasim, erre az egyik fiú barátom felajánlotta, hogy játsszuk el hogy járunk, nem bírja nézni ahogy szenvedek. Nem tudom mit tegyek, őt nem akarom ennek kitenni, a szüleimnek félek elmondani, mert nem jó a viszonyunk. Mit csináljak? Kérlek ne oktassatok ki tudom,hogy rettenetesen buta, sőt hülye befolyásolható libaként viselkedtem, és hagytam, hogy kihasználjanak!2014. márc. 29. 17:22
1/5 anonim válasza:
Kellett neked kislányként felnőttest játszanod... Mond meg a pasinak hogy ha nem hagy békén feljelented a rendőrségen zaklatásért.
2/5 anonim válasza:
Rendőrséghez fordulhatsz, zaklatás miatt. Fiatalkorú vagy, ő meg felnőtt, nagyon megütheti a bokáját.
Jelentesd fel szépen :)
3/5 anonim válasza:
próbálj meg minden kapcsolatot megszakítani vele. ha hív ne vedd fel ne válaszoj az üzeneteire, és ha ez sem válik be, akkor irány a rendőrség. A lefontosabb dolog az, hogy tűnj magabiztosnak és ne legyél sebezhető a szemében. Fel a fejjel, jól is kijöhetsz az egészből :)
4/5 anonim válasza:
Fenyegetőzz feljelentéssel. Ha nem hagyja abba, tényleg menj el szólni a rendőrségnek.
Ahogy előttem is mondták, próbálj magabiztosnak tűnni, ne legyél sebezhető.
Nem hiszem, hogy "Hú de jó, bsztam egyet!" sztoriként fogod fel a dolgot, úgyhogy jól biztosan nem fogsz ebből kijönni, de véget vethetsz az egésznek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem beszélj erről a szüleiddel először,de a szex részt nem kell elmondani,hanem csak,hogy rosszban vagytok,külön mennél,de ő folyton zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!