Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy keveredjek ki a maffiából...

Hogy keveredjek ki a maffiából? Teljesen magam alatt vagyok.16/f

Figyelt kérdés
Előre is bocsánat a kisregényert amit írok de bonyolult a szituáció. 16 éves vagyok, jó családból származok, jónevű gimnáziumba járok. Sajnos sokat drogoztam, belekeveredtem ebbe a dologba és nem tudok kiszállni. Nem vagyok függő meg semmi. Most a nyáron ekiztem, és a belvárosban összetalálkoztam egy régi sulistársammal. Beszédbe elegyedtem vele, ès elmondàsa alapján levontam a következtetést hogy tiszta es jo ekit meg lsd-t tud intézni. Egy hét múlva összefutottam vele, ès elment nekem a dolgokért egy lakásba, de egy rendőrautó negállt a ház előtt (Bp. Külváros) ezért nem tudott kijönni, nekem meg el kellett mennem onnan mert be voltam szívva mint az állat. 2 nap múlva tudtam csak volna értemenni, mert intenzív angolom volt. Eközben volt nála egy házkutatás (egyedül él) és megtalálták nála a cuccokat. (5 bélyeg 5 bogyesz) még rá is vertek egy pénzbirsagot, amit segítettem volna megszerezni neki, azzal hogy meg forgatom a pénzem(eladom a füvet), de mire kihozta ott állt egy rendőrségi busz, akik le is foglalták és bevitték. Ezután egy hasonló incidens után sok nagy ember megbukott, meg a forma is majdnem, és tudja hogy hol lakok házszám pontosan, mert olyan szemei vannak mindenhol hogy megmutatott nekik képen es egyből megmondták. Most azt mondja hogy ha nem tőle veszek mindent akkor megöl. És ki is nézem belőle, ismerem milyen. De én meg abba akarom hagyni ezt az egészet, nem akarok drogozni többet, normális életet akarok élni ahogy a legtöbb 16 éves szokott. De ez sakk matt teljesen, mert ha veszek akkor előbb utóbb rákattanok, és amúgy is rámenne a gatyám is. Ha tovább adom megint belekeveredek ezekbe az ügyekbe, és én nem akarok ilyet. Ha nem reagálok akkor rámküldi 3 emberét és azok a lakásunkban ölnek meg családostul. Mit tegyek? Teljesen ki vagyok akadva, már az öngyilkosságon mint legegyszerűbb módszeren gondolkozom. Ki akarok keveredni ebből, normális lenni, tanulni, dolgozni.

2014. aug. 18. 12:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
42%
Nem a kocsik teszik oket nagy emberre. Eloszor meg elhittem a sztorid, most mar ketelkedem mint egy elobbi valaszolo.
2014. aug. 18. 13:25
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Jajj elne akuljink mar hogy milyen kocsival jarnak.... honnan tudof hogy az ove...jah es lehet lizinges.... amit ti fizetek!!!! Komoly emberek sz@rnak par ezer ft ra... vagu mi tobb szaz ezert vettel tole cuccot ??nem hinnem!!
2014. aug. 18. 13:28
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
Az nagy ember aki ilyen bömössel jár? Nem is tudtam. Én azt hittem, élősködő pióca mind, aki szívja az emberek vérét és attól nő neki p*cse, hogy ilyen kocsiba teszi a seggét. Olyanokból élnek, mint te, mordulnak egyet azok meg fülüket-farkukat behúzva elvinnyognak onnan.
2014. aug. 18. 13:28
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

Ha apád kitagadott akkor ki tart el téged? Szerintem költözz egy kollégiumba az ország másik felében, esetleg ha több pénzed van külföldre. Ha már ilyen kis maffiózó lettél sok pénzért eljátszhatod a halálodat is. Rendőrség nem fog 3 kis stílű cigány miatt tanúvédelmi programba rakni.

Keress barátokat akikkel megvívhatod ezt a háborút! Ha öngyilkos leszel attól még nem biztos, hogy családod megússza.

2014. aug. 18. 13:30
 15/32 anonim ***** válasza:
19%

" te rohadt köcsög takarodj innen ha nem tudsz normálisan válaszolni"

Lehet te az vagy, és annyira ostoba, hogy azt hiszed ilyen hülyeséggel bárki komolyan vesz téged. 16 évesen ha ilyen nagy a pofád, és ennyire idióta vagy akkor jobb ha az első fára felkötöd magad. Másra amúgy sem vagy jó..

Szóval legközelebb anyádat kocsogozz le te idióta vadállat

2014. aug. 18. 13:30
 16/32 anonim ***** válasza:
49%

Csak ennyi?

Itt nálunk az ilyeneket gramra megveszik :)

2014. aug. 18. 13:44
 17/32 A kérdező kommentje:
Na kicsit egyértelműsítek. Nem akartam senkit megsérteni, bocs hogy így fel kaptam a vizet, tényleg ki vagyok fordulva magamból. Azok az emberek nagy tételben osztják, és ez a gyerek jóba van velük ezért el tudta volna intézni olcsón is. De a töketlen szervezkedés miatt majdnem lebuktak miattam, ezért vannak bepipulva rám. Nem csak ilyen piti ecstasykkal, hanem kokainnal, meg hasonló drogokkal kereskednek.
2014. aug. 18. 13:53
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Igazából én ismerek valakit vidékről, aki hasonló helyzetbe keveredett. Ha jól emlékszem 30 éves körüli lehet és kemény drogos lett. Az józanította ki, amikor összetűzésbe került a helyi akárkikkel és majdnem fejbe lőtték egy ideges pillanatukban. Azóta inkább kerüli még azt a környéket is és igyekszik normális életet élni; mellette pedig pszichiáterhez jár.

Ha te nem akarsz a hullaházban kikötni neked is javaslom azt, hogy lépj ki, amíg nem késő. 16 évesen egyáltalán hogy tudtál eddig lecsúszni? Nem otthon laksz?

2014. aug. 18. 14:07
 19/32 A kérdező kommentje:
Én is ki akarok lépni abba akarom hagyni ezt az egészet csak nem tudom hog hogyan
2014. aug. 18. 14:12
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanmár...Gondolkodj. Ha megölnének téged és a családodat, szerinted nem keltene nagy visszhangot a sajtóban? A rendőrség pár nap alatt kinyomozná hogy kik öltek meg titeket, és akkor már a drogok miatt is lecsuknák őket. Most csak fenyegetnek azért hogy több legyen a bevételük, de valójában nem nyírnának ki, ahhoz komolyabb indíték kéne, és ennyiért nem kockáztatnák az egész bizniszt. A fenyegetéseikkel nem kell foglalkozni, kerüld el, tiltsd le őket mindenhonnan és kész.
2014. aug. 18. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!