Hogy keveredjek ki a maffiából? Teljesen magam alatt vagyok.16/f
Ha apád kitagadott akkor ki tart el téged? Szerintem költözz egy kollégiumba az ország másik felében, esetleg ha több pénzed van külföldre. Ha már ilyen kis maffiózó lettél sok pénzért eljátszhatod a halálodat is. Rendőrség nem fog 3 kis stílű cigány miatt tanúvédelmi programba rakni.
Keress barátokat akikkel megvívhatod ezt a háborút! Ha öngyilkos leszel attól még nem biztos, hogy családod megússza.
" te rohadt köcsög takarodj innen ha nem tudsz normálisan válaszolni"
Lehet te az vagy, és annyira ostoba, hogy azt hiszed ilyen hülyeséggel bárki komolyan vesz téged. 16 évesen ha ilyen nagy a pofád, és ennyire idióta vagy akkor jobb ha az első fára felkötöd magad. Másra amúgy sem vagy jó..
Szóval legközelebb anyádat kocsogozz le te idióta vadállat
Csak ennyi?
Itt nálunk az ilyeneket gramra megveszik :)
Igazából én ismerek valakit vidékről, aki hasonló helyzetbe keveredett. Ha jól emlékszem 30 éves körüli lehet és kemény drogos lett. Az józanította ki, amikor összetűzésbe került a helyi akárkikkel és majdnem fejbe lőtték egy ideges pillanatukban. Azóta inkább kerüli még azt a környéket is és igyekszik normális életet élni; mellette pedig pszichiáterhez jár.
Ha te nem akarsz a hullaházban kikötni neked is javaslom azt, hogy lépj ki, amíg nem késő. 16 évesen egyáltalán hogy tudtál eddig lecsúszni? Nem otthon laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!