Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaosz, hogyan keveredjek ki ebbol?
Először is adj egy kis időt magadnak, hogy leülepedjenek kicsit a dolgok. Nem kell mindenre rögtön megoldást találni. Higgadtan, nyugodtan tud csak az ember jó döntést hozni. Dőlj hátra kicsit és próbálj meg nem gondolni a helyzetre, illetve ha mégis, akkor igyekezz tárgyilagosan tekinteni a problémára. Mntha mással történne a dolog. Így tisztábban látsz.
Az idő a legtöbb gondot megoldja. (Helyetted is)
Másrészt úgyis Ő fog dönteni, nem sok mindent tehetsz.
Ami a barátodat illeti: Talán jobb ha valami módon tudtára adod hogy miként érzel iránta. Nem fog örülni, de jobb mint hiába várni.
Én ultimátumot adnék a pasidnak, hogy válasszon közted és a mennyasszonya között! Ha vele marad, jobban jártál, hisz nem leszel évekre szerető! NE LEGYÉL!!!
A jó baráttal pedig inkább légy őszinte! Magadat tennéd inkább tönkre, ha beadnád a derekadat sajnálatból! Én megtettem! Hiba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!