Na szóval egy csúnya balesetről lenne szó. A ház, ahol lakom 3 részből áll, részenként 30 méter hosszú folyosóval. A szomszéd hülye fia itt szokott görkorival száguldani, de úgy, hogy kinyitálja a lépcsőházakba nyíló ajtókat, így kb. 90 méter a folyosó egybenyitva. Na a lényeg az, hogy jöttem ki a lakásból és mentem be a lépcsőházba, a gyerek közeledett, nem vettem észre, belöktem magam után a lépcsőházajtót. Gyerek ugye már nem tudott megállni, neki az üvegajtónak, azon átzuhant, majd végül fejjel nekiment az általam előtte kinyitott acél liftajtónak. Össze-vissza vagdosta az üveg és agyrázkódást kapott.
Ja nem került kórházba a srác! Csak bekötözték, aztán hazaengedték. Találkoztunk már azóta, de nem tűnnek valami békülékenynek, mindig jelentősségteljesen becsukják az orrom előtt azt az ominózus folyosóajtót. (Vagyis ami maradt belőle) Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem vagyok gyilkos, de mindig azt mondják, hogy akkor már miért nem löktem ki a gyereket az ablakon, hadd zuhanjon ki a kilencedikről. Ezért félek, hogy majd egyszer csak csöngetnek a rendőrök.
2014. júl. 19. 23:03
12/24 anonim válasza:
Hát csöngethetnek, a család, illetve a gyerek fog rosszabbul kijönni a buliból, de szerintem nem fog idáig fajulni a dolog. Viszont ezek szerint nem csak a gyerek felelőtlen, hanem a szülei is komplett idióták.
2014. júl. 19. 23:06
13/24 anonim válasza:
Idiótákkal nem kell foglalkozni. Gondolom ilyen beszűkült tudatú tanulatlan bunkó parasztok... A gyerek volt a hibás és kész.
2014. júl. 20. 01:18
14/24 anonim válasza:
A kérdéseidre válaszolva:
1. Nem te vagy a hibás.
2. Meghurcolni viszont bármiért meg tudnak.
2014. júl. 20. 02:14
15/24 anonim válasza:
Nem fognak rendőrséghez fordulni, mégpedig azért, mert abban a pillanatban, amikor a balesetből "ügyet" csinálnak és vizsgálatot indítanak, onnantól a Gyámügy is belép a képbe, megvizsgálni milyen felelősek a szülők... ha te, meg a többi szomszéd elmondanátok, hogy a kis hülyének évek óta ez a szórakozása, akkor anyuci-apuci lenne felelősségre vonva, hogy az ő felûgyeletük alatt ez hogyan történhetett... így hát nem fognak cirkuszolni, csak neked adják elő a sértettet. Ne legyen bűntudatod, nyugodtan mondd legközelebb, hogy a gyerek testi épsége -ilyen körülmények között- eddig is csak a szerencsén múlott, ezért saját magukban keressék a hibát, esetleg említsd meg, hogy a Gyámügy nagyon szeret az ilyen eseteknél vizsgálódni... egyébkén görkorizik még a kis mézcsepp azóta házon belül? :)
2014. júl. 20. 10:20
16/24 anonim válasza:
folyosón nem korizunk!
2014. júl. 20. 10:54
17/24 A kérdező kommentje:
Azóta nem csinálta a mézcsepp, valószínű az agyrázkódás miatt. Most már kezdek megnyugodni, kösz. De nem tudom mit mondtak rólunk a többi lakónak, ugyanis úgy félnek tőlünk, mint a tűztől. Ja és hallottam a folyosóról, hogy 'Üveges Marcinak' hívnak...
2014. júl. 20. 13:45
18/24 anonim válasza:
Azért azt se hagyd, hogy a túlzott bűntudatod miatt ennyire rád szálljanak. Ha nem akarnak békülni akkor nem kell erőltetni, nem kell nekik puncsolni, kedveskedni. Az ő bajuk.
Ha pedig legközelebb valamit beszólnak, akkor igenis védd meg magad és szólj vissza, hogy "esetleg próbáljátok meg nevelni is a kölykötöket ahelyett, hogy mindent megengedtek neki", vagy akármit ami az aktuális beszólásukra vonatkozik.
2014. júl. 20. 15:41
19/24 anonim válasza:
A lépcsőház ajtajáról még nagy nehezen bemesélheti az ügyvéded a bíróságnak, hogy nem szándékosan nyitottad ki a görkoris gyerek útjába. A rögtön utána kinyitott liftajtóról viszont nem. Mindkét ajtónak életveszélyes nekimenni: az üvegcserepek elvághatják a nyaki ütőeret, az acél liftajtótól szétmehet a koponya.
Nyilvánvaló, hogy a feleségedet ért inzultust akartad szándékosan megtorolni.
Ha én lennék a gyerek apja, gyilkossági kísérletért feljelentenélek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!