Te mit csinálnál ha kocsival véletlenül elütnél egy cigány gyereket és ő a hibás, a rokonság meg ott lakik?
Nem a börtön fenyeget, hanem az agyonverés.
Okos ember elhajtana + kihívná a mentőt közben.
Elhiszed nekem, hogy ha káros sérülést okoznál, senkit se érdekelne, hogy most ki a hibás? HA szülő lennék én téged is felelősségre vonnálak, mivel elém is szaladt ki már gyerek, és hajszál választotta el a kocsim szélvédőjétől, de képzeld: Sikerült lefékeznem.
De ha mégse sikerülne, és valóban elütnéd azt a gyereket, akkor is ott maradnék. Te ütötted el, és a gyerek az gyerek marad, nem hajtanék el, megvárnám a mentőket, nem hagynám ott, bármilyen származású is legyen. Ha az én gyerekemet is elütnék, akkor nem azért verném meg, mert elütötte, (már ha a gyerekem szaladt ki az úttestre) hanem mert annyi tapintat, és bátorság sincs benne, hogy segítséget nyújtson neki, és inkább ott hagyja egyedül.
Bár engem inkább a szülő érzések mozgatnak.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!