Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mit csinálnál ha kocsival...

Te mit csinálnál ha kocsival véletlenül elütnél egy cigány gyereket és ő a hibás, a rokonság meg ott lakik?

Figyelt kérdés
Fel lehetne tenni a kérdés, hogy mit csináltál volna a családapa helyében Olaszlikán?
2014. ápr. 14. 16:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

#8as, ez mind nagyon szép, csak te még életedben nem találkoztál cigányokkal ezek szerint.

Merthogy ezek jóval közelebb vannak az állatokhoz, mint az emberekhez, úgyhogy próbálhatnál te ott segíteni, meg megvárni a mentõt, elõbb szúrkálnának szét, mert "elütötte a Gerzsonkát dikk".

2014. ápr. 14. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Erről egy oktató célú vicc jut eszembe, ami ugyan eredetiben fletóról szólt, de annyi itt a billentyű, átírom és kész...

Cigánygyerek sétál az úttesten, elüti egy kamion. Hatalmas fék, majd visszatolat, átmegy még egyszer rajta, kiszáll a sofőr, leönti egy kanna gázolajjal, meggyújtja. A fa mögül kilép a rendőr, és erőteljesen rákiált: Úristen, én 30 év szolgálat alatt nem láttam még ilyen durva öngyilkosságot!

2014. ápr. 14. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanazt, mint az előttem szólók. Elhajtanék tisztes távolságba, de a kocsiból hívnám a mentőket és a rendőröknek feladnám magam.

A családapa helyében pont ugyanazt csináltam volna, amit ő. Vagyis kiszállok és próbálok segíteni, megvárom a mentőket. De csak azért, mert akkor még nem volt tapasztalat hasonló ügyekben. Valószínűleg, ha történt volna már hasonló ügy, akkor talán Szögi Lajos is meggondolta volna, hogy ott marad-e.

Azóta nekem is volt szemtanúként(!) hasonló tapasztalatom. Az "anyuka" elengedte a kisfia kezét, a gyerek meg átrohant az úton. Arra az autó, bumm elütötte. A gyereknek nem lett semmi baja. Szerencsére a rendőrök gyorsan kiértek, de gyülekezett a rokonság, és persze mondogatták, hogy "meg le őve" a sofőr, meg "eevággyuk a torkát". De persze az fel sem merült bennük, hogy az "anyuka" miért nem fogta meg a kisgyerek kezét, mert odáig már nem tudják összekombinálni a dolgokat, csak az erőszak vezérli a tetteiket.

8-as Te aztán igazi álomvilágban élsz.

2014. ápr. 14. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Na meg azt is tegyük hozzá, hogy pl Borsodban ahányszor mentünk kocsival, a retkek mindig a főút közepén sétáltak, éjszaka is totál kivilágítatlanul, 3-an egymás mellett, úgy hogy nekünk kellett átmenni a szembe sávba hogy kikerülhessük őket.
2014. ápr. 14. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

De találkoztunk cigányokkal.

Sokkal jobbak mindenben,amiben kapnak lehetőséget.

Úgy ,mint a zsidók is,mondjuk ők a fizikai ,testi dolgokban nem annyira.

---------Egy magyar lány--------

2014. ápr. 14. 20:50
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Te nem magyar vagy, hanem egy rasszista idióta.
2014. ápr. 14. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
10%

hehehehe meg van a véleményem rólad,hogy ki az idióta...

hehehehe

2014. ápr. 14. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Elhajtanék és közben mentőt hívnék.
2014. ápr. 17. 14:16
 19/20 anonim válasza:
73%
Látta valaki? Én nem láttam semmit, valami gally lehetett az úton, az koppant talán az alvázon.
2014. dec. 9. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Életveszélyes megállni kiszálni mert gyülnek a sötétek és tutti meglincselnek, mentő, majd mennék a rendőrségre és kalap... kiugrótt elém atb. mondanám
2015. ápr. 14. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!