Te mit csinálnál ha kocsival véletlenül elütnél egy cigány gyereket és ő a hibás, a rokonság meg ott lakik?
#8as, ez mind nagyon szép, csak te még életedben nem találkoztál cigányokkal ezek szerint.
Merthogy ezek jóval közelebb vannak az állatokhoz, mint az emberekhez, úgyhogy próbálhatnál te ott segíteni, meg megvárni a mentõt, elõbb szúrkálnának szét, mert "elütötte a Gerzsonkát dikk".
Erről egy oktató célú vicc jut eszembe, ami ugyan eredetiben fletóról szólt, de annyi itt a billentyű, átírom és kész...
Cigánygyerek sétál az úttesten, elüti egy kamion. Hatalmas fék, majd visszatolat, átmegy még egyszer rajta, kiszáll a sofőr, leönti egy kanna gázolajjal, meggyújtja. A fa mögül kilép a rendőr, és erőteljesen rákiált: Úristen, én 30 év szolgálat alatt nem láttam még ilyen durva öngyilkosságot!
Ugyanazt, mint az előttem szólók. Elhajtanék tisztes távolságba, de a kocsiból hívnám a mentőket és a rendőröknek feladnám magam.
A családapa helyében pont ugyanazt csináltam volna, amit ő. Vagyis kiszállok és próbálok segíteni, megvárom a mentőket. De csak azért, mert akkor még nem volt tapasztalat hasonló ügyekben. Valószínűleg, ha történt volna már hasonló ügy, akkor talán Szögi Lajos is meggondolta volna, hogy ott marad-e.
Azóta nekem is volt szemtanúként(!) hasonló tapasztalatom. Az "anyuka" elengedte a kisfia kezét, a gyerek meg átrohant az úton. Arra az autó, bumm elütötte. A gyereknek nem lett semmi baja. Szerencsére a rendőrök gyorsan kiértek, de gyülekezett a rokonság, és persze mondogatták, hogy "meg le őve" a sofőr, meg "eevággyuk a torkát". De persze az fel sem merült bennük, hogy az "anyuka" miért nem fogta meg a kisgyerek kezét, mert odáig már nem tudják összekombinálni a dolgokat, csak az erőszak vezérli a tetteiket.
8-as Te aztán igazi álomvilágban élsz.
De találkoztunk cigányokkal.
Sokkal jobbak mindenben,amiben kapnak lehetőséget.
Úgy ,mint a zsidók is,mondjuk ők a fizikai ,testi dolgokban nem annyira.
---------Egy magyar lány--------
hehehehe meg van a véleményem rólad,hogy ki az idióta...
hehehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!