Mit lehet tenni ha a szomszédomban illegális asztalos műhely üzemel? Hová lehet ezt bejelenteni?
én soha senkinek nem ártanék tudatosan, mert hiszek abban, hogy amit te teszel mással azt egyszer te is visszakapod, legyen az jó vagy rossz.
Miért kell másoknak ártani?
Ez komolyan nem értem, ez az ember is egy túlélő, hiszen talpon akar maradni. Sajnos manapság nem olyan egyszerű vállalkozónak lenne, az állam teljesen ellehetetlenít.
A NAV ne a kisembert piszkálja, ott vannak arra a multik.
Ha esetleg egy multit kapnak el, arra meg kiszabnak 10 milliós büntetést, amit azok meg röhögve kifizetnek, mert nem tétel az életükben.....
Köszönöm az értelmes kommenteket....
Tényleg azt gondoltam, hogy segítő emberek vannak itt.
Elnézést azoktól akik segítő szándék vezérelve kommentelnek itt....
Kedves 12-es! Értem én a Te nézőpontodat is de még egyszer leírom,hogy ez egy belvárosi védett övezetben lévő hely! Minden szempontból engedély köteles lenne....de van egy érzésem, hogy nem is kapna itt semmilyen engedélyt.
Maga az asztalos nem is itt lakik!!! csak az alkoholista szomszéd kiadja a hátsó udvarrészét....és amit ezért kap cast azt elissza. Szerinted én meg hallgassam az asztalos munkával járó nem csekély zajt.
Nem az bánt ha valaki boldogul hanem az, hogy amikor én építkeztem akkor minden munkához engedély kellett ami sok sok pénzzel járt. Lehet , hogyaz asztalost az otthoni környezetből a szomszédok már megelégelték!!!!
"Egyébként hasznot is húzhatnál belőlük, mondjuk kapsz egy komplett hálószoba berendezést cserébe azért, hogy nem köpöd be őket."
Ezt úgy hívják, hogy zsarolás, és bűncselekmény.
Amúgy meg a 13-as úgy ahogy van, badarságokat beszél. Engedélyköteles tevékenységről beszélünk, és a legtöbb község nem ad engedélyt lakóövezetben nagy zajhatással járó tevékenységre! Szép is lenne!
A mi szomszédunk is asztalosként fusizik a garázsában, és mikor nekiáll a hangos szerszámokkal dolgozni, az egész szomszédság szétrobban a dühtől, és már többen mondták is neki, hogy ha nem hagyja abba, be fogják jelenteni.
Egy másik szomszédhoz már ki is jöttek a rendőrök hasonló miatt (az mondjuk épp flex-szel vágott, de hasonló volt a helyzet).
"Nyomd fel, aztán járj a Kikába, meg az Ikeába vásárolni"
Tőlük legalább kapok számlát, tudom, hogy bejelentik a dolgozókat, stb. Ez az igazi probléma az illegális helyekkel, amit pedig simán be kell jelenteni, mint csalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!