Mit lehet tenni egy 20 éves lánnyal aki teljessn illegális dolgokból él?
Hogyha az üzletelést vállalkozóként csinálja a törvények betartásával, nem pedig feketén az adó elcsalásával, és így is jól megy neki, akkor szerintem hülyeség lenne ezt abbahagynia, csakhogy kétkezi munkát végezzen ő is napi 14 órában, kevesebbért, mint amennyit ezzel keres...
Persze ha feketézik, akkor megértem, hogy aggaszt és idegesít.
Vállalkozóként dolgozik ebben semmi illegális nincsen.
Örülj,hogy feltalálta magát,mert a mai világban alig van vmi amiből meglehet élni!!!
Én egy gyárban szendvedtem szaros 65 ezer ft-ért,olyan körülmények között,hogy azt ne képzeld el,túl órákat nem fizették, 6 órára jelentettek be minket, de nagyon sokszor hetente többször is 12-13 órázni kellett. 3 hónapot bírtam.Most nincs munkám eljöttem inkább.Pályakezdőként,érettségivel nulla szakmával,nulla tapasztalattal sehová nem tudok dolgozni menni!!!
Lehet előbb kezdenék vmi illegálisba,hogy legalább a tanfolyamra valót összekaparjam.
Engem igazábol az is zavar, hogy nem tudja mi az a MUNKA.
Mindig mikor mondtam neki tizenévea korába hogy makd meglátja milyen nehéz az élet amikor magát kell eltartania KINEVETETT és megvonta a vállát majd nyugodt hangon kijelentette hogy vállalkozó lesz ès soha nem fog dolgozni.
Mięrt fáj az neked ha nem tudja h mi az a munka???
Talán átgondoltad, hogy neked milyen elcsexett egy életed van, és irigy vagy rá, hogy neki ez megedatott, ami neked nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!