Miért van az, hogy a cigányok nem járnak egyetemre és főiskolára?
Nálunk volt egy cigó csaj, első félév után valahogy eltűnt az egyetemről, de előtte még ellopott a koliban pár 10 ezret az egyik szobatársától :D
De nagy néha vannak, van egy srác, aki kolis, hallgatói képviselet tagja, teljesen normális arc, leszámítva azt hogy a HK-sok kb a politikusainkhoz hasonló korrupt mocskok :D
Egyik ismerősöm aki egyébként sokat vezet, megjegyezte hogy ő meg tanulóvezető cigányt nem látott soha, de autót vezető cigányt mégis sokat.
Egy másik ismerősömnek meg a szomszédja cigány, és rendkívül gazdag, de nem tudni miből.
A múltkor hallottam anya és fia beszélgetését hazafelé jövet a buszon:
"Srác: Jövőhéten le kell adni a szakmára való jelentkezéseket.
Anya: És mit szeretnél?
Srác: Jelentkezik a f***om szakmára, eleget tanultam mán... 10 éve ülök a redvás padokban, ennyit írni, meg figyelni, nem lehet, mán teljesen kikééészültem.
Anya: Hát te h*lye vagy gyerekem. Addig tanulj, amíg lehet, örülj neki, hogy megteheted, majd megbánod még"
Téma lezárva, majd elröhögve. Hát ezért. 10 év tanulás (amiből legalább 8 az általános), már rengeteg és amúgy is ennyit figyelni és tanulni és írni, hát atya úúúristen.
Egyébként tisztelet a kivételnek, nálunk is van cigány az egyetemen és nem is teljesítenek rosszul. Szerintem nevelés kérdése is, nem mindegy ki milyen környezetben és családban nőtt fel.
Most figyelj, Te dolgoznál és éveket szánnál tanulásra, ha az állam kinyalja a s*gged, pénzt ad, neked hoz törvényeket és támogat?
Amennyiben erre igen a válasz, elég hülye lehetsz.....
Mert egyszerűbb megvenni a papírokat.
Dr. Kolompár Armando
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!