Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az emberek miért szeretnek...

Az emberek miért szeretnek fent lenni 11-éjfélig, utána meg mindenkitől hallom a panaszkodást? Úgy fent vannak 11 kor mintha délután 2 lenne!

Figyelt kérdés

Most ne nézzük azt, hogy van aki nem tud aludni, és van aki délutánosm, és este 8-9 re ér haza!

Mindenhol ezt tapasztalom. Az emberek délutánig dolgoznak/vannak iskolában. Tegyük fel 4 re haza ér a család. Akkor csinálnak valami kaját, leckét írnak, dolgoznak kicssit takarítanak. Mondjuk eltart ez este 8 ig. Utána kajálnakm, TVznek, megnézik a barátok köztet, hogy "Mert nekem jár a pihenés" címszóval. Utána 10-11 kor mr az ágyban lehetnének.

De nem teszik! Sokszor 11-12 kor Facebookon írkálnak az osztálytársaim, meg minden olyan élettel teli. Ki be pakolják 11 kor a kukát(mert délután ellopták volna ugye?) jövök haza haveroktól 11 körül és ki-be állnak a kocsival, mászkálnak, ajtó csapkodást hallok mindenfele, meg dumálgatást.

Mintha délután 4 óra lenne 11-12 kor, olyan nyűzsgés minden!

Persze hajnali 5-6 kor minden mintha kihalt volna, síri csönd.

Az osztálytársaim is késve jönnek be hogy "elaludtam tanárnő!" Mikor 12 kor még Facebook bejegyzéseket írkált.

Szóval nincs problémám ezzel, de nem értem, miért vannak ilyen sokáig fent az emberek.

Megkérdeztem idősebb rokonaim, Ők már 8-9 kor mentek lefekedüni, nem voltk fenn régen 11-12 ig Azt mondták, az utca lecsöndesült 9-10 re már rég!

Miért változott meg ez?

2014. márc. 24. 05:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

nálam ez nagyon változó. van mikor 10kor eldőlök, hiába lenne dolgom, vagy szeretnék fenn maradni. valamikor meg hajnali 1kor kerülök ágyba, mert akivel skypeon beszélek, nem ér rá korábban.

nem szoktam panaszkodni, 2 műszakban dolgozom, úgy időzítem a bagolykodást hogy másnap délutános legyek, így alhatok akár délig is.

régen már este 6kor bezártak az üzletek, mindenki ment haza vacsizni, tv-t nézni, családdal foglalkozni. ma meg ha olyan kedvem van, akkor éjfélkor is elindulhatok a tescoba.

2014. márc. 25. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Én is fentvagyok akaár fél egyig is és mégis még sosem késtem az iskolából.
2014. ápr. 4. 23:24
 13/14 Sowilo ***** válasza:
74%
A mindennapi dolgaim mellett nekem pl. nincs időm többet aludni, egyszerűen nem tudom megoldani, hogy korábban feküdjek le, vagy később keljek.
2014. ápr. 8. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

Én este jobban tudom hasznosítani magam:

tanulni és olvasni is csendben szeretek, éjszaka pedig óriási a csend. Sokkal jobban megmaradnak az olvasott dolgok, jobban tudok koncentrálni, stb.

2014. máj. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!