A lakótársam barátnője állandóan nálunk alszik, a megkérdezésünk nélkül. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne jöjjön ennyit úgy, hogy ne legyen konfliktus belőle?
Lehet 30-35ert talalni, csak akkor messzebbre kell menni. Be lehet jarni Pesterzsebetrol, Erdrol, Szentendrerol...
Ha eleg messze mesz, lesz egy kis garzon annyiert. Faraszto az biztos napi masfel orat utazni be a munkahelyre meg ugyanazt vissza, de ha nincs mas ut, akkor azt kell csinalni.
1,5 szoba max 3 embernek elég.
Egy párnak és egy különálló személynek véleményem szerint.
Már a 4 ember is sok!
Ezzel az erővel mindenki hozhatna fel bárkit,ha csak mindenki egy személyt felvinne,akkor 8an is lehetnétek a lakásban!
Ha már ennyire kényszerhelyzet,hogy ennyien lakjanak én csak úgy mennék bele,ha lefektetnénk egy olyan alapszabályt,hogy senki nem hozhat fel senkit!
Egy lakás nem játszótér.Már 4 embernek is nehéz egymáshoz alkalmazkodnia,főleg,ha mind a 4en különálló személyek,de még ha pár is van benne akkor is.
Az meg hogy valaki ingyen csövelni felvisz valakit,teljesen elfogadhatatlan.
Én már a 2-3. ottalvás után szóltam volna neki.
Én mikor a fősulit kezdtem egy 2 szobás lakásba költöztem egy csajjal(ebből csak az egyik szobát használhattuk,a másik kulcsra volt zárva)Így 1 szobában aludtunk.
kb 1 hónap múlva megjelent a csaj pasija.Arról volt szó,hogy pár napot marad.Aztán a napokból hetek lettek,majd hónapok.
Aztán már attól féltem mi lesz,ha rájön a főbérlő,hogy még egy személy lakik ingyen a lakásban.
Az egyetlen ok,amiért ez eltűrtem az,hogy kedveltem a lányt,meg gimiben osztálytársak voltunk.(Amúgy én fiú vagyok,de ez annyira nem lényeges).
Aztán így 3an aludtunk 1 szobában.
Ők ketten aludtak 1 db ágyon.
ami nem vmi egészséges.
Ők sem fürödtek minden nap,a pasi szerintem kb ha egyszer fürödhetett a héten.
Én hétfőtől csütörtökig tartózkodtam ott,minden hétvégén hazautaztam.
Ők meg szinte egész héten ott voltak,volt,hogy haza sem mentek hetekig.
Olyan eset is volt,hogy feljött a főbérlő nőci,a pasi meg egyszál nadrágban bújt el a szekrénybenXDDDD
Na,én alapból sem vagyok az a kockáztatós,életemben nem csináltam semmiféle "rossz" dolgot,akkor azt hittem kiugrik a szívem a helyéről.
Aztán az én eszközeimet használták,amit nem mostak el,én mosogattam utánuk,mivel a főbérlőnknek kulcsa volt a lakáshoz,hogy "meglocsolja a virágokat"(gondolom bevett szokás a lakók ellenőrzésére)inkább elmosogattam utánuk mielőtt bementem a fősulira,nehogy úgy lássa a lakást a nőci.
De volt olyan is,hogy hétvége után,amikor hétfőn reggel visszamentem egy idegen csajt találtam az ágyamban,ami már eleve kicsit kényes dolog.De az án ágyneműmben,amiben alszok.Nem tudom milyen emberek az olyanok,akik képesek más használt ágyneműjében aludni.
És mivel nem volt mosógép(hazavittem mosni a szennyest) így kénytelen voltam 3 napig abban aludni,amiben előtte más aludt.(Mivel az ágyneműt nem vittem haza minden héten,csak kéthetente kimosni.
Pénzem meg nem volt rá,hogy elvigyem mosodába,mert nem kalkuláltam ilyen kiadással,másrészt nem is tudtam volna hová kiteríteni a nedves ágyneműt.
Aztán később jött az "állattartás" a lakásban.
Nyúl,hörcsög,patkány,stb.És utána azok belterjesen szaporodtak egy kis ketrecben.Persze csak fajon belülXD
És én takarítottam utánuk,mert még azt sem csinálták meg:d
Aztán olyan 7-8 hónap után a főbérlő megunta a dolgot és kirakta őt(őket),és utána oylan lakásba költöztek,ahol még kutyát is tartottak,de nem ám ilyen "Paris Hilton kutyát",hanem nagytestű,szőrös kutyákkal aludtak egy ágyban:D
A kutyák persze nem voltak szobatiszták:D
Na,szerencsére akkor már nem laktam velük:D
Egyedül azért viseltem el a dolgot eddig is,mert sajnáltam a lányt.Nagyon rossz körülmények közül jött.
A szülei alig tudták támogatni valamivel.
És kedves volt velem legalább.
De,ha 4-5 emberrel laktam volna együtt kizárt lett volna,hogy eltűrök még potyautast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!