A lakótársam barátnője állandóan nálunk alszik, a megkérdezésünk nélkül. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne jöjjön ennyit úgy, hogy ne legyen konfliktus belőle?
Figyelt kérdés
Már amúgy is négyen lakunk egy másfél szobás lakásban, nem kell még egy ötödik....2014. febr. 21. 12:25
21/47 A kérdező kommentje:
hát, sehogy. ez itt a probléma :D
2014. febr. 21. 13:49
22/47 anonim válasza:
Másfél szoba még négy embernek is sok, nemhogy ötnek.
23/47 anonim válasza:
ahogy olvasom, neked kell takarítani más után stb. meg hogy átjáróház vagytok (én el sem tudnám így képzelni az életemet) költözzetek ti!
24/47 A kérdező kommentje:
igen, én is emiatt próbálok megoldást találni rá, mert nem jó így élni.
2014. febr. 21. 14:05
25/47 A kérdező kommentje:
sajnos a költözés egyelőre tényleg csak egy szép álom.
2014. febr. 21. 14:08
26/47 anonim válasza:
Miért lenne csak szép álom? Melyik városban vagyotok és mennyit fizettek most?
27/47 A kérdező kommentje:
Budapesten vagyunk, és most 30-35 ezer forintot fizetünk. ennyiért garzont nem találunk, viszont sajnos mivel én nem keresek túl sokat, ezért nekem ez a 35 ezer forint is nagyon sok. jelenleg próbálok munkát váltani, de amíg nem lesz jobb, addig az egész csak egy szép álom marad.
2014. febr. 21. 14:40
28/47 anonim válasza:
Budapesten is találtok másik szobát 35-ért. Nyilván nem kacsalábon fog forogni, de jobb lesz mint a mostani helyzet.
29/47 A kérdező kommentje:
igen, az biztos, hogy találunk, de ott a kaució is, amit szinte mindenhol ki kell fizetni. mert nekem hónapokig kell spórolnom ahhoz, hogy 10-15 ft plusz kifizessek akár. nem kötekedni szeretnék, csak ezzel szeretném illusztrálni, hogy jelenleg tényleg nem tudom, hogy mi lenne a jó lépés. vagyis inkább melyik az a lépés, ami mindkettőnknek jó.
2014. febr. 21. 15:07
30/47 anonim válasza:
Akkor mostantól te is ingyen laksz ott, egy szava nem lehet a lakótársadnak. Másik hogy zárjátok be a szobaajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!